Svijet

I-Pro će omogućiti podršku za Genetec Security Center SaaS

I-Pro će omogućiti podršku za Security Center SaaS u svojim novim kamerama s rubnom vještačkom inteligencijom, dok će za već ugrađene kamere izdati aplikaciju bez naknade. Korisnici AI I-Pro kamera moći će jednostavno instalirati aplikaciju na kameru kako bi direktno pristupali Genetecovom Security Centeru SaaS.

“Genetec je napravio hrabar korak pružajući korisnicima veliku fleksibilnost i razmjere. Naš cilj u I-Prou je ponuditi širok spektar novih i postojećih modela AI kamera korisnicima na izbor kada se povezuju na Security Center SaaS. Najvažnije, želimo da naši korisnici mogu iskoristiti ulaganje u I-Pro kamere kada koriste ovo važno novo SaaS rješenje”, rekao je Hiroshi (Huey) Sekiguchi, voditelj marketinga u kompaniji I-Pro.

Genetecov Security Center SaaS je skalabilno sigurnosno rješenje visokih performansi, koje je ponuđeno kao usluga i implementirano na hibridnoj cloud arhitekturi. Rješenje je prilagođeno potrebama velikih i kompleksnih organizacija, omogućavajući im da lako prošire ili smanje svoje sigurnosne kapacitete prema potrebi.

“Security Center SaaS je dizajniran da pruži fleksibilnost i skalabilnost kroz pristup otvorenoj platformi. I-Pro dijeli iste osnovne vrijednosti, što naše rješenje čini još vrednijim za naše zajedničke korisnike”, rekao je Andrew Elvish, potpredsjednik marketinga Geneteca.

I-Pro AI kamere mogu prikupiti različite vrste podataka o snimljenim objektima i osobama, kao što su boja cipela ili torbi koje osoba nosi, da li ima bradu ili ne. Osim toga, kamere podržavaju različite analitičke aplikacije trećih strana, uključujući video i zvuk.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *