Svijet

IFSEC International pomjeren za 2021. godinu

Informa Markets je, u dogovoru s izlagačima i partnerima, donio odluku o odgađanju IFSEC Internationala i pratećih izložbi.

Odluka se odnosi na: IFSEC International, FIREX International, Safety & Health Expo, Facilities Show, Intelligent Building Europe, Workplace Wellbeing Show, Counter Terror Expo, Ambition, Forensics Expo Europe i World Counter Terror Congress.

Iako su već bili pomjereni za septembar ove godine, eventi su ipak odgođeni za 18. do 20. maj 2021. u londonskom ExCeL centru.

“Znamo koliko su ovi događaji važni kao forum na kojem se naši gosti okupljaju da bi učili, umrežavali se i upoznali dobavljače. Ponosno možemo kazati da organizujemo najveći događaj u našoj industriji u Velikoj Britaniji, a nerijetko i šire, i niko nije više razočaran ovom odlukom od nas, ali nakon mnogo razmišljanja uvjereni smo da smo donijeli ispravnu odluku u ovim okolnostima. Posljednja tri mjeseca fokusirali smo se na to da pružimo sigurno okruženje za naše posjetioce, izlagače i osoblje, ali iako smo bili uvjereni da to možemo postići, ipak prema našim kupcima imamo odgovornost da im pružimo događaj koji udovoljava standardima koje očekuju od nas. Uz to, kao što znate, ovi događaji imaju snažno međunarodno učešće i to bi bilo ozbiljno ugroženo s obzirom na trenutna ograničenja. Nakon pažljivog razmatranja opcija i razgovora s izlagačima i partnerima, postalo je jasno da je odlaganje najrazboritija opcija”, rekao je Chris Edwards, direktor IFSEC Internationala.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *