Kontrola pristupa

Incedo Business nudi svestranu kontrolu pristupa za radne prostore

Nakon promjena u radnoj praksi do kojih je dovela pandemija, mnogi zaposleni u uredima sada primjenjuju hibridni radni raspored. To znači da oni sada rade gdje su potrebni ili gdje im to odgovara. Brzi rast prostora za fleksibilni i zajednički rad svjedoči o značaju ovog trenda. Sa zaposlenim koji dolaze i odlaze prema vlastitom ritmu, promjena u načinu upravljanja sigurnošću i kontrolom pristupa je važan ali i zanemaren aspekt kojeg mnoge firme tek sada postaju svjesne.

Clockwise je britanski i evropski ponuđač fleksibilnog uredskog prostora za preduzetnike i etablirana preduzeća*. Rastuća ponuda kompanije uključuje savremene urede, prostorije za sastanke i zajedničke radne prostore u više gradova.

Svako poslovanje koje se oslanja na fleksibilnost postavlja visoke zahtjeve u pogledu sigurnosti vrata i kontrole pristupa. Clockwise je tražio širok izbor elektronskih uređaja za zaštitu prostorija za sastanke, privatnih ureda, zajedničkih prostora i glavnih ulaza koji ne moraju zahtijevati isti tip brave.

Zahtjevi za uredskim prostorom za startup kompanije, freelancere i rastuća mala i srednja preduzeća često se mijenjaju, tako da Clockwise svojim korisnicima nudi više nivoa članstva i paketa.

Upravljanje pristupom mora biti u stanju da se prilagodi u mjeri u kojoj je to potrebno klijentima kompanije Clockwise.

Budući da korisnici prostora često dolaze i odlaze, menadžerima objekata u Clockwiseu trebalo je što jednostavnije prilagođavanje korisničkih prava pristupa. Prostori i ponuda usluga  kompanije Clockwise sada se mogu lakše razvijati. Zato svaki pristupni sistem mora biti u stanju da se trenutno prilagodi različitim nivoima radnog opterećenja.

Za Clockwise je fleksibilnost koju može ponuditi svojim klijentima ključna za rast na jako konkurentnom tržištu.

Incedo Business: pravo rješenje za fleksibilnu kontrolu pristupa

Asortiman Incedo uređaja i hardvera za vrata kojima se upravlja preko jednostavnog softvera u oblaku uvjerio je Clockwise da za sve svoje prostorije odabere Incedo Business rješenje kompanije ASSA ABLOY Opening Solutions. Ovo platformsko rješenje za pristup povezuje sigurnosni softver i hardver unutar jednog održivog ekosistema.

Raznolikost uređaja koji podržavaju Incedo omogućila je Clockwiseu da odabere idealnu elektronsku bravu za svaka vrata u svom prostoru. Unutrašnja privatna uredska vrata, tzv. sobe za Zoom i druge sastanke, vrata u zajedničkim prostorijama kao i ulazi i izlazi  sada su osigurani bežičnim uređajima za kontrolu pristupa iz serije Incedo Business.

Incedov fleksibilni sistem upravljanja pomogao je Clockwiseu da upravlja kontrolom pristupa s maksimalnom efikasnošću. Administratori mogu brzo kreirati grupe sa prilagođenim pristupom za određena vrata.

Dozvole za pristup mogu biti i vremenski ograničene, što je savršeno rješenje za rezervacije soba za sastanke ili za određivanje termina pristupa za različite opcije članstva. To znači da korisnici privatnog deska imaju pristup 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, dok korisnici fleksibilnog deska imaju pravo ulaska samo tokom radnog vremena.

„Fleksibilnost kreiranja grupa i mogućnost daljinskog ažuriranja kartica su važne funkcije za naše poslovanje“, navode u Clockwiseu.

Preuzmite besplatni vodič o rješenjima i saznajte više o nivou fleksibilnosti koji nudi Incedo Business na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/incedo-business.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *