Sajmovi

Integrated Systems Europe 2022.: Otvorena registracija za posjetioce

ISE je nezaobilazan poslovni događaj u audio-video industriji. Upečatljiv izložbeni prostor u kombinaciji s petodnevnim konferencijskim programom idealna je prilika da se u Barceloni ponovo povežete i oblikujete audio-vizuelnu budućnost
Priredila: redakcija a&s Adrije
E-mail: redakcija@asadria.com

Nakon dvije godine pauze registracija za posjetioce Integrated Systems Europea, najvećeg evropskog sajma audio-video industrije, ponovo je otvorena. Sajamski centar Fira de Barcelona Gran Vía će ujediniti AV industriju i pružiti prisutnima priliku da komuniciraju te se iz prve ruke upoznaju s vodećim svjetskim tehnologijama i rješenjima. Ovogodišnja novina je ulazak na sajam u obliku digitalnih bedževa koji se izdaju putem nove ISE aplikacije. Aplikacija će također biti bogat izvor dodatnih informacija i sadržaja. Izložbeni prostor obuhvatit će pet dvorana / tehnoloških zona: Audio, Digitalna signalizacija i vanjsko oglašavanje, Osvjetljenje i pozornica, Stambene i pametne zgrade te Unificirane komunikacije i edukacijske tehnologije. Do sada se više od 700 kompanija obavezalo da će izlagati svoje proizvode i rješenja. Uz široke prolaze, jednostavan raspored i vodeće brendove u industriji, ISE 2022 će i prodajnom lancu i krajnjim korisnicima audio-video industrije pružiti obilje inspiracije i rješenja za transformaciju njihovog poslovanja.

Noviteti
Inovacija koju možemo očekivati u februaru je Sound Xperience. Smješten samo nekoliko metara od Fira Gran Vía centra, ovaj kompleks kinosala nudi dvanaest prostorija za slušanje zvukova s dubinom, preciznošću i vrhunskom jasnoćom. Ova inicijativa predstavlja vrhunsko okruženje za uzorkovanje prepoznatljivog zvuka vodećih svjetskih audiobrendova. ISE je također uveliko proširio zone za demonstraciju tehnologije. Tri su nove demozone posvećene rasvjeti i postavljanju scene, audiosistemima te digitalnoj signalizaciji. Koristeći prednosti proširivih prostora, posjetioci će moći iskusiti vodeća multitehnološka rješenja u realnim postavkama i situacijama.

Inspirativan konferencijski sadržaj
ISE 2022 će pružiti obilje mogućnosti za profesionalni razvoj kroz svoj petodnevni, višejezični program. Počevši od ponedjeljka s dvije cjelodnevne konferencije, program će se odvijati na tri namjenske bine u okviru hale 1. Forum, besplatan dio programa koji svaki dan počinje predavanjima vodećih stručnjaka, vodit će futuristkinja Amelia Kallman. Uz stručne govornike, prezentacije i panel-diskusije, program ISE konferencije uključuje: Konferenciju o pametnim zgradama (31. januar), Samit o digitalnoj signalizaciji (31. januar), Samit o kontrolnim sobama (1. februar), Samit o pametnom radu (1. februar), Samit o digitalnom učenju (2. februar), Samit o događajima uživo (3. februar) te Konferenciju o tehnologiji superjahti (4. februar).

Giles Sutton, privremeni izvršni direktor u CEDIA-i, suorganizatoru eventa, komentirao je: “Događaj sljedeće godine označava početak nove i uzbudljive ere za našu industriju; nakon izazovnih osamnaest mjeseci idemo ka svjetlijoj budućnosti za sve nas. CEDIA će na sajmu voditi opsežan program profesionalnog razvoja, pružajući širok spektar mogućnosti za polaznike da nauče nove vještine, povećaju znanje i izgrade živu, ispunjenu karijeru u industriji. Jedva čekamo da se ponovo povežemo s posjetiocima iz cijelog svijeta u Fira de Barcelona centru.”

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *