Svijet

Iskoristite prednosti Zenitelovih rješenja za zdravstvo

Zenitel, jedan od vodećih ponuđača komunikacijskih rješenja za kritičnu infrastrukturu, predstavio je unificirano komunikacijsko rješenje za korisnike zdravstvene zaštite.

Bolnice i zdravstvene ustanove moraju upravljati velikim brojem hitnih službi, osoblja, pacijenata i posjetilaca, što izaziva veliki stres, dok nedostatak osoblja i izgaranje na poslu prave veliki pritisak na njihov rad.

Pružanje sigurnog okruženja za pacijente, osoblje i posjetioce ključni je prioritet svake zdravstvene ustanove. Osoblje službe sigurnosti mora biti informisano kako bi ublažilo rizike i osiguralo neprekinutost svih bitnih operacija. Medicinskom osoblju su potrebni pravi alati za efikasnu njegu pacijenata u sigurnom okruženju.

Zenitelova komunikacijska rješenja napravljena su da pomognu upravama zdravstvenih ustanova da automatiziraju svakodnevne zadatke, što smanjuje opterećenje na radnike. S više od 120 godina iskustva u razvoju audiouređaja, Zenitel isporučuje jedinstvena kritična komunikacijska rješenja koja osnažuju medicinske radnike i doprinose ukupnoj sigurnosti i dobrobiti pacijenata i osoblja.

Uz integraciju s drugim sigurnosnim platformama, od upravljanja videozapisima i videonadzora do kontrole pristupa i sistema upravljanja zgradom, Zenitelova unificirana kritična komunikacijska rješenja – uključujući Turbine interfon, IP interfone za operativne sale, IP mrežni stropni zvučnik, Turbine prošireni interfon sa čitačem kartica i dr. – nude bolji uvid u stanje u bolnicama i omogućavaju zdravstvenim radnicima da djeluju na osnovu onoga što vide i čuju.

“Ugrađivanjem zvuka u ostale sigurnosne sisteme zdravstvene ustanove mogu unaprijediti videonadzorni sistem i transformisati se iz reaktivnih u proaktivne za bilo kakve sigurnosne prijetnje unutar bolničkih objekata”, kaže Sri Sutharsan, šef marketinga za sigurnost i zaštitu u kompaniji Zenitel.

Kliknite ovdje da saznate više o Zenitelovim IP interfonima i zvučnicima za zdravstvene ustanove.

Kontakt: Sylvie Hagege

sylvie.hagege@zenitel.com

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *