Svijet

KING ICT osvojio čak četiri nagrade Dell Technologiesa

Na tradicionalnom godišnjem eventu Partner Awards 2020, u organizaciji svjetski etablirane tehnološke kompanije Dell Technologies, KING ICT je osvojio čak četiri prestižne nagrade! Partner Awards je manifestacija na kojoj Dell nagrađuje partnere i distributere za izvanredna postignuća ostvarena u protekloj godini. Ove se godine prvi put održala u virtuelnom obliku, okupivši više od 150 učesnika iz cijele Jadranske regije: Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Sjeverne Makedonije.

Zbog najboljih prodajnih rezultata, velikog broja ostvarenih certifikata zaposlenika i najboljih rezultata u segmentu rješenja za nestrukturirane podatke, KING ICT osvojio je čak četiri prestižne nagrade:

– Channel Partner of the Year in Croatia i Channel Partner of the Year in Adriatic Region, koje je osvojio kao jedini Dellov Titanium partner u Jadranskoj regiji. Riječ je o nagradi na vrlo visokom nivou, koja uključuje ogromno tržište i veliku konkurenciju regionalnih IT firmi.

– Workforce Transformation Partner of the Year in Croatia, koja se uručuje partneru s najuspješnije izvedenim projektima kada je u pitanju komercijalni klijentski Dell portfolio.

– 2019 UDS CEE Partner of the Year kao najbolji partner u cijeloj Centralnoj i Istočnoj Evropi kada je u pitanju implementacija nestrukturiranih podatkovnih rješenja.

“King ICT proglašen je Channel Partnerom godine ne samo unutar konkurencije u Hrvatskoj nego i na regionalnom nivou, što ovo postignuće čini još i većim. Velika je stvar biti proglašen partnerom godine među svim Dellovim partnerima unutar osam zemalja”, poručuju iz Della.

“Zahvalni smo Dell Technologiesu što je nagradio naše rezultate. Zbilja smo dali sve od sebe da ih ostvarimo. Čitavu godinu imali smo lijepu i uspješnu suradnju i tim koji je davao maksimum. Čast nam je surađivati s uspješnom, inovativnom i profesionalnom tvrtkom kao što je Dell. Dobivena priznanja, a posebno ono za najboljeg partnera u cijeloj Srednjoj i Istočnoj Europi, potvrđuju ekspertizu naših stručnjaka te da hrvatske tvrtke itekako mogu konkurirati na međunarodnim razinama u ICT sferi“ – poručuje Dinko Vranješ, direktor infrastrukture KING ICT-a.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *