Regija

KING ICT-u tri nagrade Dell Technologiesa

Na dodjeli nagrada Partner Awards 2022 Dell Technologiesa KING ICT je primio tri nagrade koje potvrđuju njegova izvanredna postignuća:

– Partner of the Year Croatia – partner godine za Hrvatsku drugu godinu zaredom

– Excellence in Social Impact Award – nagrada za potvrdu predanosti ciljevima održivosti, uključivosti, poslovne etike i poticanja digitalne transformacije u društvu

– Personal Achievement Croatia – Dinku Vranješu, KING ICT-ovom direktoru sektora infrastrukture, uručena je nagrada koja dokazuje njegovu stručnost, profesionalnost i predanost u poslovanju s Dellom.

Iz KING ICT-a poručuju kako su ponosni na sve nagrade, a posebno čestitaju zaposlenicima uključenim u projekte s Dellom te kolegi Dinku Vranješu na zasluženom priznanju.

“Mnogo hvala Dellu na ovom priznanju. Mogu reći da je naš tim dao sve od sebe kako bismo ostvarili najbolje moguće rezultate, na dobrobit korisnika. Ponosan sam što imamo priliku surađivati s međunarodno etabliranom tvrtkom kao što je Dell Technologies, a priznanja poput ovih služe kao vjetar u leđa da nastavimo davati svoj maksimum”, poručuje Dinko Vranješ, direktor infrastrukture KING ICT-a.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *