Maloprodaja

KM Trade: Taktičke torbe i ruksaci

MXT taktičke torbe su domaći proizvod svjetskog kvaliteta i dizajna. Pogodne su za korištenje u raznovrsnim situacijama, a kupci su više nego zadovoljni njihovim kvalitetom i funkcionalnošću

Piše: KM Trade tim; E-mail: info@kmtrade.com

MXT torbe dizajnirane su i prilagođene za vojsku, policiju i entuzijaste na otvorenom. Izdržljive su, funkcionalne i raznovrsne, s više pretinaca i džepova za organiziranje opreme i zaliha.

Ruksaci

Taktički ruksaci dolaze u različitim veličinama, od malih do velikih, višednevnih ruksaka. Dizajnirani su da budu udobni za nošenje tokom dužeg perioda, čak i kada nosite teška opterećenja. Mnogi imaju MOLLE (Modularna lagana oprema za nošenje tereta) trake, koje korisnicima omogućavaju pričvršćivanje dodatnih torbica i dodataka na vanjsku stranu. Posebno bismo izdvojili MXT taktički hidroruksak, koji ima ugrađenu bocu za vodu kako ne biste morali brinuti o tome gdje će stati flaša s vodom, što ujedno povećava prostor za ostale stvari koje želite nositi. Osim toga, posjeduje još dva otvorena pretinca i dva koja se mogu zatvoriti patent-zatvaračem. Svaki je sašiven od jakog i nepropusnog materijala s dodatnim elastičnim konopcem na koji možete postaviti dodatni teret. Tu je i kaiš oko struka radi lakšeg nošenja i balansiranja težine. MXT hidroruksak dolazi u tri boje: crnoj, bež i maslinastozelenoj.

Torbe za nošenje

Ovu vrstu torbi odlikuje robusnost i izdržljivost sa dovoljno prostora za opremu, hranu, oružje i sl. Obično imaju više odjeljaka i džepova za organiziranje opreme, kao i ojačane ručke i kaiševe za lakše nošenje i dugotrajniju postojanost.

Torbice

Taktičke torbice dizajnirane su za lak pristup opremi i zalihama dok ste u pokretu. Obično imaju veliki glavni pretinac s manjim džepovima za organiziranje opreme i mogu se nositi preko tijela radi lakšeg pristupa. Mini taktička MXT torbica dizajnirana je tako da može biti dodatak nekoj drugoj torbi. Može se postaviti pomoću kaiševa na kopčanje koji se nalaze pozadi. Unutra nema dodatnih pregrada, ali imaju elastične veze koje mogu služiti da se s njima rasporede nošeni elementi. Na prednjoj strani postoje ušiveni kaiševi na koje se mogu okačiti manje stvari, kao i zašiven čičak za postavljanje amblema, vašeg imena ili naziva tima.

Torbe s kaišem

Vrsta torbe koja se može nositi preko jednog ramena. Dizajnirane su za brzi pristup opremi i potrepštinama, a mnoge imaju jedan remen koji se lako može okrenuti oko prednjeg dijela tijela radi brzog pristupa.

Bubreg oko struka

Taktičke bubreg torbe, također poznate kao fanny pack, nose se oko struka i dizajnirane su za lak pristup opremi i potrepštinama dok ste u pokretu ili u bilo kojem drugom tjelesnom položaju. Obično imaju više džepova i odjeljaka za organiziranje opreme i mogu se nositi same ili pričvršćene na ruksak ili neku drugu opremu. MXT bubreg torbica idealna je za sitnije stvari koje želite nositi uz poseban pretinac za nošenje pištolja. Torbica posjeduje još dodatnih džepova za sitnije elemente, npr. magazin za pištolj, ključeve i sl. Predviđena je da se nosi oko struka, ali uz nju dođe i kaiš koji se može iskoristiti kako biste je mogli nositi preko ramena. Na prednjem dijelu našiven je čičak za postavljanje amblema. Jako je praktična za duge terenske šetnje jer ne smeta kretanju. Dolazi u crnoj, maslinastozelenoj i camo bež/zelenoj boji.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *