Bankarstvo / finansije Lična zaštita Maloprodaja

KM Trade: Benelli oružje dostupno zaštitarskim agencijama

Sarajevska firma KM Trade postala je zastupnik renomiranog proizvođača pušaka Benelli. Zaštitarske agencije u Bosni i Hercegovini sada mogu nabaviti vrhunsko oružje za prijenos novca i dragocjenosti, zaštitu ključnih objekata i sl.

Piše: KM Trade tim; E-mail: info@kmtrade.com

Benelli je sinonim za kvalitet i inovaciju u svijetu vatrenog oružja. Sa bogatim portfolijem, ovaj italijanski proizvođač uspio je zadobiti povjerenje mnogih sigurnosnih agencija, ali i vojnih snaga i policijskih jedinica širom svijeta. Njihov neprikosnoveni renome temelji se na dugoj tradiciji, vrhunskoj izradi i izuzetnoj preciznosti. Također nude širok izbor oružja, koje zadovoljava različite potrebe i zahtjeve kupaca, a serija kratkih cijevi posebno se ističe kao izuzetno praktična za fizičku zaštitu.

Poluautomatske puške

Jedan od najpopularnijih modela je Benelli M4 Super 90, poluautomatska puška koja je poznata po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti. Ova puška je standardna oprema mnogih elitnih jedinica širom svijeta. Njena kratka cijev omogućava brže kretanje i lahkoću upravljanja, što je ključno za sigurnost u izazovnim situacijama. Benelli Super 90 linija koristi vlasnički akcioni dizajn nazvan “auto-regulating gas-operated” (ARGO) sistem, koji je kreiran posebno za oružje. Dizajniran 1998. godine, M4 su usvojile oružane snage Italije, Sjedinjenih Država i Ujedinjenog Kraljevstva, a KM Trade u svom asortimanu nudi modele Argo E Limited Edition i Argo E Wood.

Još jedan impresivan model je Benelli Vinci, poluautomatska puška koja je osvojila srca mnogih profesionalnih zaštitara. Vinci se ističe svojom inovativnom konstrukcijom koja pruža minimalan odskok i omogućava precizno ciljanje i brzo ispaljivanje više hitaca. Benelli je u martu 2012. testirao Vinci prema NATO standardima AC/225 (LG/3-SG/1) 2.5, u kojima je prošao svaki test. Može da ispaljuje patrone od 2,75 ili 3 inča, dok model Super Vinci može ispaliti patron od 3,5 inča.

Idealne za transport novca

Ne smijemo zaboraviti ni novu M2 Tactical pušku, koja se može pohvaliti izuzetnom izdržljivošću i pouzdanošću. Opremljena je robusnim spremnikom kapaciteta pet metaka, što je idealno za situacije koje zahtijevaju brzu reakciju. Puška je priznata po svojoj izvrsnosti čak i u ekstremnim uslovima, što je nezamjenjivo za zaštitu visokorizičnih ciljeva. Kada je u pitanju zaštita osoba, novca ili dragocjenosti, Benelli oružje nudi neprikosnovenu sigurnost i izuzetnu efikasnost. Iznimna preciznost, visok kapacitet spremnika i brza reakcija čini ih nezamjenjivim alatom za profesionalnu zaštitu. Zahvaljujući partnerstvu s firmom KM Trade, ove je vrhunske Benelli modele sada moguće nabaviti i u Bosni i Hercegovini.

Agencije za zaštitu lica i imovine širom svijeta već koriste Benelli oružje i svjedoče njegovom neupitnom kvalitetu. U tu svrhu bismo izdvojili neke od modela: 828u Silver, Raffaello Black, Ethos Silver Supernova, Lupo BE-S.T., Endurance Limited Edition, Argo-E Prestige, Argo-E Wood i dr.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *