Konferencije

Alarm Automatika: Održan iDEA Open Days

Tradicionalna konferencija na kojoj Alarm automatika već dugi niz godina svojim partnerima prezentira novitete iz svog veleprodajnog segmenta, ove je godine dodatno obogaćena kroz unaprijeđeni koncept događaja održanog širom regije

Priredila: redakcija a&s Adrije; E- mail: redakcija@asadria.com

Nakon što se prošle godine iDEA Classic konferencija prvi put transformirala u nešto opušteniju i kraću formu dana otvorenih vrata Alarm automatike, ovog je proljeća koncept dodatno proširen, a službenom prezentacijskom dijelu dodan je i onaj zabavni. Tokom maja i juna susreti su održani u gradovima širom Jadranske regije, od Ljubljane, Sarajeva i Podgorice do Beograda, Budimpešte i Bukurešta. Sve ovo zamišljeno je s ciljem izgradnje još boljih partnerskih odnosa, u opuštenoj atmosferi. Mnogobrojni partneri kompanije tako su, u sklopu iDEA Open Daysa, imali priliku posjetiti najveći evropski vinograd, “izbrusiti” svoje vještine u ciljanju i preciznosti u streljani ili postati ponovno dijete na jedan dan i zaigrati popularni laser tag.

Nove mogućnosti integracija

Ipak, u fokusu događaja i ovaj put je bilo predstavljanje novih mogućnosti i tehnologija pomno odabranih rješenja u okviru iDEA Classic kataloga 2023/24. U brojkama bi to značilo više od 1.000 proizvoda, od čega preko stotinu potpuno novih te trideset globalno prepoznatih sigurnosnih brendova, od toga šest vlastitih. Ističe se i potpuno novi brend detektora ProLink, koji će uskoro biti predstavljen tržištu. Uvedeni su i neki sasvim novi prodajni segmenti poput Comunello automatike za prozore te su predstavljene brojne nove mogućnosti integracije sigurnosnih rješenja koje zaokružuju priču iDEA Classic ponude kao pametne sigurnosti u potpunosti prilagođene potrebama korisnika.

Dvadeset godina vjernosti DVC brendu

DVC je od nastanka 2003. godine postao sinonim za pouzdana i fleksibilna rješenja videonadzora. Povodom dvije decenije DVC-a Alarm automatika je odlučila nagraditi vjerne kupce najvažnijeg vlastitog brenda i prigodno najavila tri godine garancije na cjelokupni CCTV lineup. Brojne pogodnosti i ovaj put su bile dio iDEA Open Daysa te prilika brojnim partnerima da po promotivnim cijenama prvi nabave vrhunska rješenja videonadzora, protivprovale, kontrole pristupa ili automatizacije. Neformalna druženja uz prigodne igre, jelo i piće zaključili su konferencije u 2023. godini te najavili nastavak mnogih bliskih saradnji i još jednu u nizu odličnu poslovnu godinu.

Novi iDEA Classic katalog 2023/24. u digitalnom obliku može se preuzeti na web-stranicama Alarm automatike ili dobiti u najbližoj poslovnici kompanije bilo gdje u regiji.

iDEA Classic katalog 2023/24. u brojkama

  • 1000+ proizvoda
  • 100+ novih proizvoda
  • 30+ brendova
  • 6 vlastitih brendova
  • 8 ekskluzivnih brendova
  • 4 nova brenda
  • 30+ sistema
  • 5 novih sistema

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *