Događaji Konferencije

Održan MS Security Road show Srbija 2018

Prateći puls tržišta, kompanija MS Security je odlučila da se približi kupcima u cilju stvaranja kvalitetne i funkcionalne poslovne mreže. S tim ciljem, organizovala je  tri konferencije u Vrnjačkoj Banji, Nišu i Novom Sadu

Piše: Vuk Hranisavljević, MS Security

E-mail: vuk@mss.rs

Od svog nastanka do danas MS Security nastoji da svojim klijentima ponudi nešto više od samih proizvoda. Sa sve većom ponudom bezbednosne opreme na tržištu Srbije i konkurencijom koja često atipičnim metodama pokušava da to tržište pridobije, MS Security se odlučio na drugačiji pristup.

 

Na putu

Ove godine je, u saradnji s partnerima iz bugarske kompanije Teletek Electronics, firma organizovala konferencije na tri lokacije u Srbiji – u Vrnjačkoj Banji, Nišu i Novom Sadu. Fokus je bio na direktnom upoznavanju firme MS Security sa klijentima, predstavljanju ponude i strategije za naredne periode. Predstavljeni su noviteti iz oblasti video-nadzora (Milesight IP), interfonskih rešenja (Faraday, Eura-Tech), evidencije radnog vremena i IP telefonije (Matrix COMSEC), alarmne i protivpožarne dojave (Teletek Electronics) kao i sistema javnog ozvučenja (Faraday). Pored novih proizvoda, akcenat je stavljen na primenu ovih rešenja u trgovini, industriji i proizvodnji, kroz Case Study projekte, kao i potrebe manjih preduzeća koja se bave prodajom i ugradnjom ovih sistema za proširenjem ponude proizvoda i usluga. Nakon održanih prezentacija razgovaralo se o stanju na tržištu, problemima sa kojima se manja preduzeća susreću (ograničena ponuda, slaba informisanost kupaca i neadekvatna podrška od dobavljača, loš softver) i koja su rešenja potrebna za prevazilaženje tih problema.

Podrška

Kao dobavljač opreme za tehničku bezbednost, firma MS Security ključnu stvar koju navodi u pogledu saradnje sa postojećim i novim kupcima jeste tehnička podrška, sigurna isporuka, marketinški materijal za promotivne svrhe i stručne obuke. Iz firme ističu kako su uočili da srbijanskom tržištu nedostaju centri koji bi pružili usavršavanje znanja iz oblasti kojima se bave. Kako bi delimično rešili taj problem, MS Security je pre dvije godine otvorila trening centar za obuke, čime je omogućila klijentima, ali i svima koji to žele, da se dodatno informišu o sistemima tehničke zaštite i usavrše svoje znanje. Obuke su besplatne i polaznicima se uručuju sertifikati o obučenosti. “Trudimo se da ovakvim događajima kao što je Road Show priđemo svojim kupcima i podstaknemo ih na saradnju jer verujemo da samo zajedničkim delovanjem možemo da utičemo na tržište. U budućnosti ćemo se truditi da svojim uslugama, a pored kvalitetne opreme, steknemo i poverenje kupaca”, istakli su iz firme MS Security.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *