Kontrola pristupa

Kvaka koja nudi digitalno zaključavanje s PIN-om i lako se instalira za bolju kontrolu pristupa na ulazima

Code Handle nudi višetruko nagrađivani dizajn i digitalnu zaštitu za sva vrata kojim treba ekonomičan sistem kontrole pristupa. Brava nazvana Code Handle koristi digitalnu PIN tehnologiju globalnog lidera u segmentu rješenja za kontrolu pristupa. To znači da možete zaboraviti na nošenje ključeva sa sobom – Code Handle će se pobrinuti da vaši privatni prostori ostanu takvi, kao i da lopovi ne dobiju pristup maloprodajnim skladištima, kancelarijama, medicinskim prostorijama, toaletima za kupce i mnogim drugim prostorima.

Code Handle je savršena kvaka za zaključavanje ulaznih vrata. Sa svojom ugrađenom digitalnom PIN tastaturom, ona poboljšava sigurnost na svakim privatnim unutrašnjim vratima prema javnom prostoru, bez korištenja ključeva ili ružnih mehaničkih brava sa tasterima. Možete jednostavno zamijeniti postojeću kvaku na vratima novim modelom. Pomoću Master koda administratori mogu izdati do devet različitih PIN-ova sa četiri, pet ili šest cifri. Oni su namijenjeni isključivo ovlaštenim korisnicima koji ih mogu mijenjati ili poništavati kad god požele.

Code Handle je pogodan i za naknadnu ugradnju i vratima daje digitalnu sigurnost u vidu PIN-a, bez narušavanja izgleda unutrašnjeg prostora. Za instalaciju su potrebna samo dva vijka: možete zadržati postojeći cilindar i bravu i jednostavno zamijeniti samo ručku. Ugradnja je dovoljno jednostavna, čak i za manje iskusne korisnike.

Za napajanje sistema digitalne zaštite unutar brave, u kvaku se ugrađuju standardne baterije. Nije potrebno provoditi kablove do vrata ili spajati bravu na električnu mrežu. Isto tako, nema potrebe za instalacijom dodatnog elektronskog sistema kontrole pristupa. Baterije obično traju 30.000 ciklusa zaključavanja/otključavanja prije nego što ih je potrebno zamijeniti. LED indikator na ručki se aktivira kad dođe vrijeme za zamjenu baterija.

Code Handle se jednostavno postavlja na većinu unutrašnjih vrata i može se koristiti u različitim poslovnim oblastima, uključujući zdravstvo i maloprodaju, u kojim je ASSA ABLOY već opremio brojne prostore. Fizioterapeutska ordinacija Fylab iz Španije koristi Code Handle brave za zaštitu više vrata u svojim objektima. Belgijska maloprodaja kompanija Patio koristi brave s PIN-om na slabo zaštićenim vratima, poput soba za osoblje i toaleta. Britanska dizajnerska agencija Thirst instalirala je ove kvake kako bi uspješno zaštitila svoje IT prostorije i sobe za sastanke.

Prednosti pametnog dizajna
Code Handle temelji se na dugogodišnjem iskustvu kompanije ASSA ABLOY Opening Solutions u dizajnu sigurnosnih brava. Vanjski izgled uključuje brušeni čelik i hrom, što znači da će se savremeni dizajn ove kvake lako uklopiti u svaki enterijer moderne poslovne zgrade.

Kvaka se sama zaključava kada zatvorite vrata i omogućava jednostavan izlazak bez ukucavanja koda. Code Handle je otporan proizvod i posjeduje certifikat prema standardu protivpožarne zaštite (EN 1634) i potvrđeni životni vijek od najmanje 100 000 operacija.

Saznajte više o bravi Code Handle pomoću besplatne brošure koju možete preuzeti na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *