Regija

Najveća regionalna cyber sigurnosna konferencija u martu

Godišnja RISK konferencija za cyber sigurnost održat će se 18. i 19. marta 2020. u hotelu Thermana Park u Lašku, Slovenija.

Posjetioci će moći upoznati eminentne sistem-integratore, IT konsultante, predstavnike državnih institucija, telekomunikacijske provajdere, prodavače i predstavnike svjetski poznatih IT kompanija kao što su: Netwrix, McAfee, FireEye, Micro Focus, Carbon Black, Netwrix Corporation, Forcepoint, BeyondTrust, Titus i mnoge druge.

Poslušajte prezentacije, pohađajte radionice i informišite se o najnovijim rješenjima iz područja informatičke sigurnosti, od upravljanja identitetom, napredne prevencije prijetnji, SIEM-a, sigurnosti aplikacija, UEBA, CASB-a, klasifikacije podataka, DLP-a do praćenja korisnika i mnogih drugih! Konferencija će ugostiti međunarodno priznate predavače, nudeći prvoklasnu obuku.

RISK je osmišljen da edukuje i informiše IT sigurnosne profesionalce o tehnologijama, alatima, tehnikama, tržišnim trendovima i najboljoj praktičnoj primjeni u okviru širokog spektra sigurnosnih pitanja, srodnih sigurnosnih tema i kritičnih operacija.

Službena web stranica:
https://risk-conference.com/

Registracija:
https://risk-conference.com/registration/

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *