Regija

SYS Company distributer RACKSIS rack ormara

U želji da lokalnom tržištu sigurnosti ponudi novitete koji olakšavaju poslovanje i izvedbu projekata, SYS Company je postao ekskluzivni distributer RACKSIS rack ormara za Bosnu i Hercegovinu, uz tendenciju širenja na Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru.

RACKSIS je novi brend na tržištu, a odlikuju ga jednostavnost, moderan dizajn i visok nivo kvaliteta, te širina ponude koja može odgovoriti svim izazovima, a koja uključuje zidne, samostojeće i vanjske ormare u više serija: od osnovnih (SOHO, Silver i Slim) Eco Standing, preko naprednih Network, Active, Server i Open Frame do vanjskih zidnih i stubnih ormara sa IP66 zaštitom, klimatizacijom i antivandalskim sistemom zaključavanja.

SYS Company fokus će staviti na RACKSIS-ovom SOHO (Small Office and Home Office) segmentu, gdje u ponudi već imaju rack ormare dimenzija 4U, 7U, 9U i 12U u crnoj boji s pratećim dodacima (police, napojne letve, osvjetljenja, patch-paneli, organizatori kablova, ventilatori).

SOHO rack ormari najviše se koriste u sistemima videonadzora, manjih serverskih jedinica i switcheva u manjim firmama, kućnim uslovima ili u okruženjima s disperziranom mrežom. SOHO segment odlikuje i kompaktnost s obzirom na to da originalno dolaze rastavljeni i spakovani u kutije, uz uputstvo za sastavljanje na našem jeziku.

Kocaeli Kaya Elektromekanik, proizvođač RACKSIS rack ormara, u industriji je proizvodnje elektromehaničkih sklopova i kućišta od 1961. godine. Proizvodnju brenda RACKSIS započela je 2015. godine po EN standardima, IEC RoHS i CE certifikatima, kao i ISO 9001:2008 certifikatom upravljanja kvalitetom. SYS Company ovlašteni je partner kompanije Kocaeli Kaya Elektromekanik i ekskluzivni distributer brenda RACKSIS za Bosnu i Hercegovinu.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *