Kontrola pristupa

Nova SMARTair Lock tehnologija za naprednu elektronsku kontrolu pristupa

Sada možete kombinirati naprednu kontrolu pristupa pomoću bežične elektronske maske za brave i analitičke funkcije i vrhunsku sigurnost elektromehaničke brave za vrata. Uz robustan dizajn, nova SMARTair brava je projektovana za zaštitu vrata sa visokim dnevnim prometom i rad u situacijama koje uključuju često traženje pristupa.

Ovaj novi bežični uređaj u seriji SMARTair proizvoda projektovan je sa tri glavna elementa. Vanjski čitač s višebojnim LED svjetlom dostupan je u nekoliko različitih završnih obrada kako bi se lakše uklopio u ambijent postojećih vrata. RF modul koji radi na baterije i služi za internu kontrolu unutar brave posjeduje i taster za zaštitu elektronske privatnosti. Elektromehanički mehanizam koji pokreće baterije otključava vrata kada se vanjski elektronski čitač poveže sa odgovarajućim akreditivom.

Nova SMARTair brava može raditi u paru sa svakom ručicom koja je kompatibilna sa DIN standardom i birate je samostalno. Možete odabrati i instalaciju dodatnog mehaničkog cilindra koji će omogućiti korisnicima da brzo i ručno otključaju vrata u hitnim situacijama.

Brava nudi administratorima prilagođene funkcije za pojednostavljeno upravljanje sigurnošću. Senzori prate situaciju i šalju obavještenja u slučaju da su vrata nepravilno otvorena ili zatvorena ili prilikom detekcije pokušaja provale. SMARTair Lock također registrira sve situacije koji uključuju otključavanje mehaničkim ključem.

Široka kompatibilnost i sigurna budućnost

Nova bežična brava radi u kombinaciji sa bilo kojim upravljačkim rješenjem iz SMARTair serije, uključujući i upravljanje preko mreže i izvan nje, ažuriranje na kartici i rad u stvarnom vremenu. Njen RFID čitač podržava sve standardne RFID akreditive, uključujući MIFARE, iCLASS i DESFire. Brava podržava i rad sa dugoročno održivim Openow mobilnim rješenjem iz SMARTair serije, kao i sa SMARTair Remote aplikacijom.

Novi SMARTair Lock sistem može se instalirati brzo i bežičnim putem, bez ometanja odvijanja vaših radnih procesa. Ova brava će vam omogućiti da pristup školama, bolnicama i bilo kojoj drugoj lokaciji s velikim prometom učinite sigurnijim, jednostavnijim i efikasnijim, uz prateću uštedu vremena i novca i kvalitetnu zaštitu vašeg prostora.

Preuzmite besplatnu brošuru o SMARTair Lock tehnologiji i njenim tehničkim specifikacijama: https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/hubfs/smartair/SMARTair%20standalone%20PDFs/AA_SMARTair_Lock_SalesBrochureWeb_10_19_Final.pdf

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *