Svijet

Intersec, Light Middle East i Prolight + Sound Middle East rame uz rame od 2021.

Messe Frankfurt Middle East, regionalna podružnica Messe Frankfurta, jednog od najvećih svjetskih organizatora sajmova, kongresa i poslovnih događaja, objedinit će svoje tri izložbe u Dubaiju kako bi iskoristio sinergiju posjetilaca i izlagača.

Light Middle East, premijerna regionalna izložba i konferencija za dizajn i tehnologije osvjetljenja, Prolight + Sound Middle East, izložba i konferencija posvećena profesionalnoj rasvjeti, audio i AV tehnologijama, te Intersec, jedan od vodećih svjetskih sajmova sigurnosti i zaštite, bit će zajedno organizovani u Svjetskom trgovačkom centru u Dubaiju od 24. do 26. januara 2021. godine.

„Ovo je strateški potez kako bi se maksimalno povećao broj posjetilaca i izlagača, jer sva tri događaja okupljaju sličan profil ljudi, bilo da su sistem-integratori, instalateri ili konsultanti“, objasnio je Simon Mellor, direktor Messe Frankfurta za Bliski Istok. “Istovremenim održavanjem triju izložbi izlagači će moći upoznati više fokusiranu publiku, a posjetioci će pod jednim krovom moći pregledati cijeli asortiman proizvoda koje treba integrisati. Stvaramo moćan skup događaja kojem će prisustvovati više od 1.700 izlagača iz 60 zemalja.”

Istovremeno održavanje sajmova Intersec, Light Middle East i Prolight + Sound Middle East izraz je želje posjetilaca sva tri događaja u okviru provedene ankete.

Više od 1.500 posjetilaca Interseca u 2019. godini izrazilo je interes da posjeti Light Middle East, dok bi 1.125 osoba željelo obići i Prolight + Sound Middle East. Također, veliki procenat posjetilaca potonjeg sajma izrazio je želju da posjeti Intersec.

Nour Assafiri, direktor Venuetecha, zlatnog sponzora Light Middle Easta i izlagača na Prolight + Sound Middle Eastu, vjeruje da će ovaj potez produbiti ponude proizvoda i usluga za posjetioce: “Mnogi naši klijenti i prodajni timovi već posjećuju Intersec. Za nas nesumnjivo postoji ukrštanje, posebno u audio-vizuelnom prostoru, a ovo će nam omogućiti bolju platformu za interakciju s postojećim i potencijalnim kupcima.”

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *