Svijet

Novi dizajn SALTO Ælement Fusion čitača

Potražnja za mesinganim i srebreno-bijelim završnim obradama stavila je palete miješanih metala u središte ugostiteljskog dekora. S novom kombinacijom srebra i zlata kao dijelom SALTO Ælement Fusion čitača, dizajneri ih sada mogu iskoristiti kao uzorak za vrata ili dio objekta.

“Velika je potražnja za srebrnim i zlatnim završnim obradama, a SALTO ih je ugradio u elegantnu i luksuznu liniju Ælement Fusion kako bi isporučio očaravajuću, minimalističku pametnu bravu koja nadopunjuje svaki hotelski dekor. Nastavljamo pratiti nove trendove kako bismo mogli ponuditi najnovije i estetski najprikladnije proizvode”, rekao je Aznar Sethna, šef prodaje i marketinga SALTO Systemsa.

Uz novu estetiku Ælement Fusion čitača, SALTO je ažurirao i MyLock konfigurator u skladu s njegovim najnovijim tehnologijama elektronskih brava kako bi projektantima pomogao da transformiraju svaku sobu, u bilo kojem jedinstvenom hotelskom stilu.

Kada budete projektovali naredni sistem elektronske kontrole pristupa, posjetite stranicu SALTO MyLock konfiguratora ili kontaktirajte predstavnike kompanije kako biste lakše odabrali rješenja za pametno zaključavanje koja najbolje odgovaraju vašim vratima i željama. SALTO-ovi stručnjaci imaju iskustvo u radu s arhitektima, građevinskim inžinjerima i investitorima kako bi osigurali da svaka vizija ugostiteljskog projekta postane stvarnost.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *