Svijet

Novo sjedište Geneteca za Njemačku, Austriju i Švicarsku

Genetec je obilježio početak 2021. godine otvaranjem svog 16. globalnog ureda. Namijenjeno da podrži rast kompanije u Srednjoj Evropi i služi kao središte za zemlje njemačkog govornog područja, novo sjedište u Beču pružat će podršku regionalnim timovima za razvoj i istraživanje, prodaju i podršku.

Uz višejezično osoblje, koje čine osobe iz osamnaest zemalja, austrijski tim donosi jedinstvenu mješavinu kultura i ideja. Nakon akvizicije kompanije za videoanalitiku Kiwisecurity, tim za istraživanje i razvoj sa sjedištem u Beču fokusirat će se na više područja, uključujući videoanalitička te rješenja koja omogućavaju kupcima da zaštite privatnost ljudi, istovremeno povećavajući sigurnost i operativnu efikasnost.

“Novi bečki uredi bit će nam odlična platforma za nastavak širenja u Srednjoj Evropi i održavanje kontinuiranog godišnjeg rasta u Evropi i ostatku svijeta”, rekla je Cyrille Becker, generalna direktorica Geneteca za Evropu. “Iako trenutno svi rade od kuće, naši novi uredi bit će tu da podrže našu dugoročnu strategiju rasta i bolje zadovolje potrebe naših partnera i krajnjih korisnika u regiji.”

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *