Svijet Vijesti

Okupljanje sektora u središtu Evroazije

Sajam ISAF će 22. put otvoriti svoja vrata između 11. i 14. oktobra 2018. godine kao krovna platforma za sektore tehničke i informacijske sigurnosti, pametnih zgrada, protivpožarne i zaštite na radu.

ISAF će biti organizovan u Istanbulu kao mjestu susreta Evrope i Azije. Na jednom će mjestu okupiti međunarodne izlagače i sve posjetioce iz regije.

Na ISAF-u 2018 bit će predstavljene sve vrste proizvoda i usluga u oblasti sigurnosnih proizvoda i opreme, informacijske i cyber ​​sigurnosti, pametnih zgrada i gradova, sistema za sprečavanje i gašenje požara i zaštitu na radu. Izložbeni segment svojim posjetiocima nudi mogućnost upoznavanja sa svim navedenim proizvodima na jednom mjestu.

Sajam ISAF je glavna manifestacija ovog sektora u Turskoj, a prvi put je organizovan 1999. godine. Do danas je uspješno organizovana 21 izložba. ISAF je platforma za predstavljanje svih međunarodnih brendova i najnovijih tehnologija u ovom sektoru.

Na ISAF-u će biti predstavljeni proizvodi više od 600 domaćih i inostranih kompanija na preko 300 štandova, a očekuje se dolazak više od 20.000 domaćih i stranih posjetilaca. Pored najnovijih proizvoda u 2018. godini, posjetioci će imati priliku vidjeti i nove modele i tehnologije iz 2019. godine.

ISAF Istanbul je jedan od najvećih sajmova sigurnosti u regiji i održava se na površini od 22.000 kvadratnih metara. Posjeduje zavidnu međunarodnu reputaciju zahvaljujući promotivnim aktivnostima u cijelom svijetu.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *