Regija

Pančevo nabavlja videonadzor za škole, vrtiće i ulice

Grad Pančevo u Srbiji raspisao je javnu nabavku za uvođenje videonadzora u ustanovama, školama, vrtićima i na saobraćajnicama.

Za ovaj posao Pančevo je spremno izdvojiti, zaključno sa 2021. godinom, više od milion i 191 hiljadu eura (140 miliona dinara).

Ponude za nabavku opreme elektronskog i videonadzora primaju se do 9. januara naredne godine. Kako je navedeno u dokumentaciji, iz ovogodišnje gradske kase izdvaja se 4,1 milion dinara, a u 2020. godini još 68,8 miliona dinara, koliko i u 2021. godini. Svi iznosi su bez PDV-a.

Javna nabavka obuhvata sisteme videonadzora za vrtiće, kontrolu pristupa, alarmne sisteme za zaštitu ustanova, SOS sigurne tačke za osnovne i srednje škole, sistem za mjerenje brzine vozila, videonadzor s prepoznavanjem registarskih tablica vozila i nadzorni centar.

Planirano je da nadzorni centar bude u zgradi Policijske uprave u Pančevu. Ponuđač mora u posljednje tri godine imati isporučena i ugrađena najmanje tri sistema integrisane tehničke zaštite i trogodišnji prihod ne manji od 2.380.000 eura (280 miliona dinara).

(Tanjug)

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *