Regija Sajmovi

Pozornica za startupe na Adria Security Summitu

Adria Security Summit, najveća regionalna konferencija i izložba sigurnosti, prvi put će na predstojećem okupljanju u Zagrebu, od 5. do 6. oktobra, organizirati program posvećen promociji startupa.

Povećan rizik najveća je prepreka zdravom razvoju novih poslovnih ideja. Nove se firme moraju dokazati na tržištu i prikupiti kapital prije nego što počnu ostvarivati profit. Stalni razvoj je ključan za startupe kako bi privukli investitore i ispunili njihove ciljeve.

Adria Security Summit je stoga savršeno mjesto da dođu do pravih kontakata uz čiju pomoć i saradnju mogu dalje razvijati svoj biznis.

Mlade i inovativne firme imat će priliku da pred očekivanih 2.500 posjetilaca, predstavnika renomiranih regionalnih i međunarodnih kompanija iz cjelokupnog lanca distribucije, pokažu šta znaju na pozornici na kojoj će sva pažnja biti usmjerena na njih.

Program posvećen startupima trajat će dva sata u najvećoj dvorani za popratne evente. Svaka će firma imati deset minuta da se predstavi zainteresovanim donosiocima odluka, a petočlani žiri će birati najperspektivniju poslovnu ideju. Najboljima će biti dodijeljene i novčane nagrade.

Ukoliko ste pokrenuli biznis iz sigurnosti, zaštite, pametnih domova, IT-a i komplementarnih oblasti, organizator vas poziva da se prijavite za učešće na Summitu, predstavite svoje rješenje ili proizvod ciljanom auditoriju i unaprijedite vaše poslovanje.

Više informacija možete dobiti putem e-maila summit@asadria.com ili amar.pap@asadria.com.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *