Svijet

Pyronix predstavio novi bežični magnetni kontaktni uređaj

Kompanija Pyronix izbacila je na tržište svoj najnoviji sigurnosni periferni uređaj – bežični magnetni kontaktni uređaj MCNano-WE.

Ovaj uređaj minimalnih dimenzija dizajniran je da ponudi vrhunske i dugoročne sigurnosne performanse.

“Zadovoljstvo nam je predstaviti praktično i fleksibilno rješenje koje će korisnici možda i zaboraviti da postoji”, kaže Laurence Kenny, direktor marketinga u Pyronixu.

MC Nano-WE se lako ugrađuje u okvir UPVC vrata i praktično je rješenje za gotovo svako stambeno ili manje poslovno okruženje.

Uređaj se jednostavno postavlja i predstavlja kompaktan i vizuelno atraktivan kontaktni uređaj za višestruke primjene u svijetu sigurnosti.

“Kontaktni uređaj je dizajniran za više namjena, bilo da se osiguraju ulazi i izlazi, ili da se putem aplikacije kreira glasovna push obavijest korisniku ukoliko neko pristupi ormariću za lijekove ili određenoj zoni. Zadovoljstvo nam je što na tržište izbacujemo periferni uređaj koji ne samo da povećava mogućnosti za naše kupce nego i podiže nivo interaktivnosti i vrijednosti sigurnosnog sistema koji korisnik na kraju dobija”, kaže Kenny.

Kompaktan dizajn čini ga stilski atraktivnim proizvodom koji se može lako uklopiti u svaki ambijent. Gotovo je 66% manji od postojećeg MC1 Mini-WE uređaja, a nudi jednak nivo zaštite u znatno modernijem i naprednijem paketu.

Ovaj novi periferni uređaj posjeduje domet bežične mreže od 250 metara na otvorenom, a baterije se mijenjaju svake dvije godine.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *