Svijet

Red Dot nagrada za ASSA ABLOY hotelsku bravu

Elektronska hotelska brava Vingcard Novel kompanije ASSA ABLOY osvojila je nagradu za dizajn na Red Dot Awardsu zbog svog elegantnog izgleda, široke palete naprednih funkcionalnosti i dizajna prilagođenog budućnosti.

U žestokoj konkurenciji s otprilike 20.000 prijava iz više od 60 zemalja, Vingcard Novel zauzeo je prvo mjesto, čime je dobio pohvale i zbog sposobnosti da se besprijekorno uklopi u stil svakog objekta, ali i zbog jedinstvenog modularnog pristupa dizajnu komponenti.

“Vingcard Novel je fantastičan proizvod i prava potvrda da se fokusiramo na prave aspekte dizajna proizvoda. Od kada je prvi put predstavljen, naši ga kupci, posebno arhitekte i dizajneri interijera, jednostavno vole. Naša namjera bila je da ponudimo proizvod za unutrašnju i vanjsku upotrebu koji zadovoljava sve zahtjeve i regulative, pružajući istovremeno uslugu i iskustvo koje je zaista izvanredno”, kazao je Perla Munhoz, globalni šef dizajna proizvoda u kompaniji ASSA ABLOY.

Inače, Red Dot Design nagrada je jedno od najvećih svjetskih natjecanja u dizajnu, a Red Dot oznaka postala je međunarodno priznata kao jedan od najtraženijih znakova kvaliteta za odličan dizajn. Nagrada se dodjeljuje u tri discipline, a pobjednike odabire međunarodni žiri.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *