Svijet Uncategorized

SALTO najavio manjinsko ulaganje u Trustech

SALTO, jedan od globalnih lidera u kontroli pristupa zgradama, upravljanju identitetom i tehnologiji elektronskog zaključavanja, odlučio se na manjinsko ulaganje u italijansku kompaniju Trustech.

Novo partnerstvo pokazatelj je posvećenosti SALTO-a inovativnim rješenjima za pametne zgrade s ciljem povećanja njihove energijske efikasnosti i smanjenja emisije CO2. Trustech se fokusira na razvoj pionirskih rješenja za upravljanje energijom radi smanjenja potrošnje energije. Dizajnirana za besprijekornu instalaciju bez potrebe za skupim ožičenjem, njihova su rješenja prikladna i za postojeće i za nove zgrade koje žele poboljšati održivost uz pružanje ekonomskih prednosti njihovim vlasnicima.

“Oduševljeni smo što sarađujemo sa Trustechom, novom dinamičnom kompanijom koju je osnovao tim jedinstveno vješt u inovativnoj tehnologiji”, izjavio je Aznar Sethna, voditelja marketinga SALTO Wecosystema. “Zajedno smo posvećeni razvoju revolucionarnih proizvoda koji obećavaju ne samo značajne uštede energije već predstavljaju i novi standard u ekološki osviještenom životnom i radnom okruženju.”

“Partnerstvo s prestižnim svjetskim igračem kao što je SALTO je idealna sinergija za brzo širenje naših inovacija na tržištu”, dodao je Alberto Vuan, osnivač i izvršni direktor Trustecha. “Zajedno, cilj nam je pružiti konkretan i mjerljiv doprinos održivijim zgradama i smanjiti emisiju CO2 korištenjem naših algoritama koji mogu uštedjeti energiju na nivou jedne prostorije.”

Finansijski uslovi ugovora nisu obznanjeni.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *