Svijet

Potpredsjednik Geneteca imenovan u Odbor direktora SIA-e

 Andrew Elvish, potpredsjednik globalnog marketinga u kompaniji Genetec, imenovan je u Odbor direktora Asocijacije sigurnosne industrije (SIA) na mandat od dvije godine.

Odbor čine stručnjaci iz različitih područja industrije sigurnosti, koji predstavljaju širok spektar interesa u tom sektoru. Svoje vrijeme i ekspertizu oni ulažu u pružanje pomoći SIA-i u doprinošenju rastu globalne sigurnosne industrije. Kao dio globalnog marketinškog tima u Genetecu, Elvish posjeduje ključne uvide o promjenama u međunarodnom sektoru sigurnosti, marketingu visoke tehnologije i inovacijama proizvoda.

“Privilegija je pridružiti se takvoj talentiranoj grupi industrijskih lidera i radujem se prilici da dam vrijedne doprinose misiji Asocijacije da razvija globalnu industriju sigurnosti”, rekao je Elvish.

SIA smatra da je privilegija imati Elvisha kao novog člana uglednog, posvećenog i iskusnog Odbora direktora. Prema riječima izvršnog direktora SIA-e Dona Ericksona, Andrew je impresivan i uspješan lider koji će podijeliti svoju globalnu viziju i stručnost te pomoći u vođenju Asocijacije i same industrije naprijed.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *