Svijet

S+B Schloss + Beschlagmarkt odabrao SALTO Neo kao proizvod godine

SALTO Neo cilindar je odabran kao proizvod 2021. godine u kategoriji sigurnosne tehnologije i kontrole pristupa u okviru S+B Schloss + Beschlagmarkt takmičenja.

Ovaj njemački stručni magazin svake godine dodjeljuje nagrade u oblasti hardvera za objekte, pametnih objekata, sigurnosne tehnologije i kontrole pristupa. Pažljivo probran žiri procjenjuje svaki nominovani proizvod prema kriterijima u oblasti inovacija, dizajna, digitalizacije i prodajne prezentacije. Proizvod s najvećim ukupnim brojem poena u svojoj kategoriji označava se kao proizvod godine. SALTO Neo, lansiran prošle godine, ne samo da je osvojio najveći broj poena u svojoj kategoriji nego je dobio i najbolju ocjenu u tri od četiri kriterija.

Žiri su činili: Stephan Schmidt, direktor Njemačke asocijacije za brave i hardver u objektima, Denis Masur, menadžer u Interkeyu, asocijaciji evropskih bravara, Niklas Schulte, direktor Radne grupe za hardver u objektima, te Norman Bartusch iz Njemačke inicijative za pametne domove.

SALTO Neo je napredna elektronska brava koja nudi brojne mogućnosti i bolju funkcionalnost od bilo koje druge cilindrične brave. Kompaktni SALTO Neo cilindar dizajniran je za vrata na kojima montiranje elektronskog zaštitnika nije moguće niti je potrebno, te se može postaviti na standardna vrata, serverska kućišta, ormariće itd. SALTO Neo cilindar je usklađen sa IP66 standardom i otporan je na vremenske neprilike te podržava najnovije tehnologije: SALTO virtuelnu mrežu, SVN Flex, NFC/BLE i BLUEnet Wireless.

SALTO Neo se pridružio rastućoj listi nagrađivanih proizvoda te kompanije. Samo u 2020. online platforma za podešavanje brava MyLock dobila je srebrenu Architect’s Darling nagradu u organizaciji Heinzea, Ælement Fusion je dobio Bronze Protector nagradu magazina Protector, a elektronska brava za ormariće XS4 Locker nagradu američkog magazina Security Today za novi proizvod godine, kao i srebrenu GIT nagradu koju dodjeljuju GIT Security i Management magazin.

 

 

 

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *