Seminari Svijet

Secure Logiq kreće na turneju po Francuskoj

Upuštajući se u jedinstven poduhvat da predstavi svoj širok portfolio proizvoda, Secure Logiq ovog mjeseca učestvuje u dvosedmičnoj turneji “Security Tour France”.

Zajedno s kompanijama Cathexis, ZKTeco, Toshiba i Camect, Secure Logiq će od 23. maja do 6. juna posjetiti 130 sigurnosnih kompanija između Pariza i Lila te dnevno održati po dvije demonstracije na svakoj lokaciji u svom Niesmann+Bischoff iSmove kamperu.

Koristeći vozilo za demonstracije u realnom vremenu bez obzira na vremenske prilike, tim će, uz kroasane i kafu, predstaviti videonadzorna rješenja, napredne videosigurnosne sisteme, integrisani softver za upravljanje videozapisima i načine povrata uloženog u takve sisteme.

“Ovo je zaista uzbudljiva prilika za povezivanje s francuskim sigurnosnim tržištem”, kaže Ivan Sval, regionalni menadžer prodaje Secure Logiqa u EU-u. “Cilj ove turneje je da iznenadimo kupca svojim prisustvom i mislim da će naše demo prezentacije u realnom vremenu pružiti savršenu priliku ne samo da predstavimo naš portfolio već i da se povežemo na jedinstven i nezaboravan način.”

Demonstrirajući moć integrisanog sigurnosnog rješenja, tim zadužen za organizaciju turneje po Francuskoj oduševljen je što kreće na put – inicirajući inovativan koncept unutar sigurnosnog sektora koji rješenja donosi direktno na kućni prag.

“Nevjerovatno je biti uključen u ovakvo iskustvo putovanja s briljantnim timom stručnjaka u svojoj oblasti”, kaže Robin Hughes, direktor prodaje Secure Logiqa. “Nijedan proizvođač u našem poslu nikada prije nije bio na ovakvom putovanju i sa svakom posjetom određenoj lokaciji i demonstracijom nadamo se da ćemo ostaviti trajan utisak na naše kupce.”

Da biste zatražili posjetu, kontaktirajte: +33 78 423 5577 ili france@security-tour.com.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *