Sajmovi Svijet

Telenot i dormakaba se vraćaju na Security Essen kao izlagači

Security Essen jača svoju poziciju važnog događaja i poslovne platforme za sigurnosnu industriju. Nakon Honeywella, i Telenot i dormakaba se u svojstvu izlagača vraćaju na međunarodni sajam sigurnosti u Essenu, koji će se održati od 20. do 23. septembra 2022.

Za Olivera P. Kuhrta, izvršnog direktora Messe Essena, ovo je potvrda ispravnog koncepta događaja: “Veoma smo zadovoljni zbog velikog odziva industrijskih igrača. Najnovija odluka Telenota i dormakabe odličan su pokazatelj. Njihov angažman i njihovo ʻdaʼ Security Essenu pokazuju da je naš sajam atraktivan ovom sektoru. Njegove tematske oblasti i sveobuhvatan asortiman proizvoda čine ga najvažnijom platformom za informisanje, umrežavanje i dogovaranje isporuka proizvoda.”

Kao proizvođač elektronskih sigurnosnih i alarmnih sistema, Telenot će izlagati u hali 7. Tomas Taferner, direktor marketinga i prodaje Telenot Electronica, kaže: “Security Essen je jedini sajam koji se obraća svim ciljnim grupama sigurnosne industrije. Bilo da je riječ o protivprovali, videonadzoru, vatrodojavi ili kontroli pristupa – nema drugog sajma koji prikazuje ovu raznolikost rješenja u istom vremenu i na jednoj lokaciji. Za nas je Security Essen vodeći sajam sigurnosti i radujemo se mnogim korisnim razgovorima s našim klijentima i novim kontaktima. Prvi put ćemo se u Messe Essenu predstaviti kao sveobuhvatni ponuđač sistema. To je zato što, pored tehnologije za detekciju upada i požara, tehnologija kontrole pristupa sada čini treći stub naše kompanije. Osim toga, predstavit ćemo sveobuhvatna rješenja za interakciju senzorske sigurnosne tehnologije s rasvjetom, energijom, klimatizacijom i ventilacijom itd., što dovodi do sigurnih, energijski efikasnih i inteligentnih poslovnih i privatnih zgrada, jer to je budućnost.”

Security Essen je mjesto susreta međunarodne sigurnosne industrije i održat će se u moderniziranom izložbenom centru Messe Essen. Događaj je strukturiran prema oblastima: Usluge, Kontrola pristupa, mehatronika, mehanika i sistemi, Zaštita perimetra, Videonadzor, Vatrodojava, protivprovala i sistemi te Sigurnost digitalne mreže. Sajam će, prema ovim temama, zaokružiti vrhunski prateći program.

Dodatne informacije, ulaznice i dokumente za registraciju možete pronaći na na www.security-essen.de.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *