Videonadzorni sistemi

Šest novih tehnologija iz Hikvisiona: “Kul” tehnologije za zaštitu poslovanja

Koliko god vremena posvetili vođenju i razvoju svoga poslovanja, nikad ne možete biti tamo 24 sata na dan, 365 dana u godini. Zato se morate pobrinuti da sve bude sigurno i zaštićeno, čak i kad ste kod kuće, na odmoru ili obilazite klijente

Piše: Odjel marketinga, Hikvision Adriatic; E-mail: adriatic-malta@hikvision.com

Automatiziranjem rutinskog sigurnosnog nadzora možete postići više s manje napora i usmjeriti vrijeme na osnovne poslovne zadatke. Također, možete dobiti sigurnosna upozorenja u stvarnom vremenu gdje god se nalazite da biste brže reagirali i učinkovitije zaštitili svoje zaposlenike i imovinu. Sljedeće tehnologije će vam u tome pomoći.

 Daljinska kontrola pristupa i nadzor svih sustava preko mobitela

Terminal za prepoznavanje lica MinMoe omogućuje nam da razgovaramo s posjetiteljima i otvorimo vrata tvrtke na daljinu. Putem njega možete otvoriti zgradu za zaposlenike ili preuzeti isporuke od dobavljača – čak i kad niste tu ili ste u pokretu. MinMoe se može koristiti i kao isplativo rješenje za beskontaktnu evidenciju radnog vremena.

Osim toga, instalacijom aplikacije Hik-Connect na mobilni uređaj možemo pratiti alarme i snimke sa svih povezanih Hikvisionovih uređaja u cijelom poslovanju. Na taj način dobivamo potpun pristup videonadzornom sustavu u stvarnom vremenu, obavijestima o događajima, pa i više – bilo da smo kod kuće ili odmaramo na plaži.

Alarmi bez lažnih aktivacija te svjetlosna i zvučna upozorenja uljezima

Automatizirani alarmi temelje se na kamerama s omogućenom funkcijom AcuSense, koje razlikuju ljude od vozila i drugih pokretnih objekata poput lišća i kiše, a sve kako bi smanjio broj lažnih alarma u sigurnosnom sustavu. Uz mogućnost da se usredotočimo i odgovorimo samo na stvarne prijetnje, ova tehnologija omogućuje i da povećamo svoju sigurnost, a uštedimo vrijeme i resurse. Uz to, Hikvisionovo rješenje AcuSense Live-Guard koristi svjetlosne i zvučne alarme za odvraćanje uljeza prije nego što uđu u naš štićeni prostor te omogućava snimanje prilagođenih audioporuka za emitiranje preko kamera, čime se dodatno povećava sigurnost.

Jasna snimka u punoj boji i lako upravljanje kamerama i alarmima

Hikvisionova originalna tehnologija ColorVu pruža prikaz u punoj boji, čak i do 0,0005 luksa, što je ekvivalent svjetlu zvijezda u noći bez mjesečine. Slike u boji pružaju mnogo više detalja, što olakšava prepoznavanje počinitelja i povećava kvalitetu dokaza za kasniju upotrebu. S Hikvisionovim kamerama izvorno je integrirana i serija AX PRO unutarnjih i vanjskih bežičnih alarmnih detektora. Ova predintegracija znači da možemo vrlo brzo i jednostavno postaviti sigurnosno rješenje i njime upravljati s jedne konzole, bez potrebe za zasebnim sustavima za alarme i kamere.

Ovaj koristan paket “kul” sigurnosnih tehnologija pomaže malim tvrtkama da povećaju sigurnost te smanje povezana radna opterećenja i troškove. Štoviše, ove tehnologije vlasnicima tvrtki daju slobodu da nadziru sigurnosne sustave s bilo kojeg mjesta, čineći ih bezbrižnim kad ne mogu biti na samoj lokaciji.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *