Kontrola pristupa

Sigurnije kancelarije uz Code Handle PIN sistem

PIN-ovi vas mogu zaštititi. Ako ne vjerujete, pitajte kompaniju koja vam je izdala kreditnu karticu. Koliko soba u vašoj kancelariji ne bi smjele nuditi otvoren pristup za sve? Vjerovatno ih ima dovoljno. Ipak, nerealno je očekivati da će ih svi uvijek držati zaključanim kao i nositi i evidentirati korištene ključeve. Zato vam je potrebna Code Handle kvaka.

Ova jednostavna i sigurna kvaka se lako instalira i radi u paru sa postojećom bravom na vratima. Nema potrebe da mijenjate mehanizam zaključavanja vrata. Dovoljno je da samo zamijenite postojeću kvaku na vratima kancelarije i zaštitite ih PIN-om. Kod Code Handle kvake nema postavljanja kablova, skupog sistema kontrole pristupa ili potrebe za nepraktičnim fizičkim ključevima. Dva vijka su dovoljna da se Code Handle pričvrsti na gotovo svaka vrata unutrašnjih kancelarija, soba za sastanke, arhiva ili skladišta.

Ugrađena elektronska PIN tastatura vam osigurava zaštitu. Unesite četvorocifreni kod na integrisanoj tastaturi kvake i vrata se otvaraju. Code Handle dolazi u paketu sa master kodom i devet različitih korisničkih PIN-ova, tako da možete ograničiti pristup za odabranu grupu korisnika, npr. menadžere, IT odjel ili higijensko osoblje.

Code Handle kvaka se sama zaključava. Automatsko zaključavanje garantuje zaštitu kancelarija, skladišta ili toaleta za osoblje čim zatvorite vrata. Tako možete biti sigurni da niko nije vidio novu organizacijsku tabelu koju ste ostavili na stolu ili pristupio ormaru sa kancelarijskim materijalom bez odobrenja.

Jednostavnost, sigurnost, elegantan dizajn: zašto je Code Handle pogodan za kancelarije

Sa Code Handle kvakom, korisniku prilagođena sigurnost dolazi u paru sa kompaktnim i elegantnim dizajnom. Zaboravite na ružne mehaničke PIN brave sa dugmadima. Diskretna Code Handle kvaka ima premaz od nehrđajućeg čelika i satenskog hrom cinka, a njen elegantan dizajn će se lako uklopiti u bilo koji savremeni kancelarijski ambijent.

Sva sigurnost koju trebate nalazi se u samoj kvaki. Njena dva standardna baterijska kućišta (CR2) obično traju i do 30.000 ciklusa zaključavanja/otključavanja prije nego što im je potrebna zamjena. Na kvaki je indikator koji vas obavještava da je vrijeme za promjenu baterija. Code Handle dolazi u verzijama za postavljanje sa lijeve i desne strane. Kvaka je testirana na otpornost na vatru i omogućava slobodan izlaz iz prostorije.

Code Handle čuva osjetljive dokumente, sale za sastanke i lične stvari na vašem radnom mjestu. Ne možete zaključati svaku sobu, niti instalirati CCTV sistem u svakom kutku. Sa Code Handle kvakom, ne morati ni razmišljati o tome.

Više informacije o Code Handle kvaki dostupno je na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *