Maloprodaja Regija Softveri

SmartKiosk: Novo rješenje iz Alarm automatike koje smanjuje gužve na recepcijama, na turističkim atrakcijama te kod prodaja karata za sve vrste događanja

Novonastale okolnosti stavljaju pred gospodarstvo nove izazove. Svima je cilj zadržati obim poslovanja, a istovremeno maksimalno smanjiti gužve i osigurati socijalnu distancu klijentima i zaposlenicima

Pred takvim izazovom našla se i tvrtka koja upravlja Dubrovačkom žičarom, a Alarm automatika je u suradnji sa parterima isporučila rješenje u koje će im pomoći u daljnjem poslovanju.

Smart kiosk je samouslužni samostojeći uređaj koji je svojim izgledom i funkcijama u potpunosti prilagođen naručitelju. Od hardvera su u njega ugrađeni zaslon osjetljiv na dodir za odabir ulaznica, nenadzirani POS uređaj, barkod čitač, termo pisač i reklamni zaslon. Svi ugrađeni elementi su namijenjeni za teške uvjete rada na otvorenom i u antivandal izvedbi, a putem ugrađenog UPS-a osigurana je zaštita od prenapona i funkcionalnost u slučaju nestanka napajanja. Softverski dio rješenja omogućuje integraciju različitih sustava kartičnog poslovanja za bezgotovinsko plaćanje, online prodaju, standardnu prodaju ulaznica na blagajnama i kontrole pristupa putem barijera na ulazu. Integriranim elementima sustava upravlja ABSistemTicketing® softver koji je razvila Alarm automatika.

Vlastita proizvodnja SmartKioska je Alarm automatici omogućila potpunu prilagodbu konkretnim potrebama investitora i buduću nadogradnju novim funkcijama.

Smart kiosk je idealno rješenje za turističke objekte poput kampova i hotela kojima će pomoći da zadrže visok nivo socijalne distance za svoje goste i zaposlenike u aktivnostima poput prijave i odjave, te plaćanja računa i raznih usluga. Osim toga omogućava reklamiranje i prodaju kompletne vanpansionske potrošnje.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *