Konferencije Regija

Konferencija BIZIT 2020 – Digitalna transformacija u novoj realnosti

Situacija izazvana pandemijom virusa SARS-Cov-2 promenila je i nastavlja da menja dosadašnji način rada i života, ispitujući granice ljudske sposobnosti prilagođavanja i snalažljivosti. Iz tog razloga i zbog otežanog prekograničnog prelaza, tradicionalna sedma po redu konferencija BIZIT d!Business 2020 će biti održana 4. i 5. novembra online za sve zainteresovane iz Federacije Bosne i Hercegovine. U skladu sa tim, kao osnovne teme konferencije izdvajaju se strateške perspektive digitalne ekonomije i poslovanje u uslovima nove realnosti.

Teme konferencije
Pored trendova koji nas očekuju u okviru digitalne transformacije na BIZIT-u ćemo ove godine analizirati i stanje poslovanja nastalo usled pandemijske krize. O temama kao što su poslovna rešenja i infrastruktura, bezbednost, komunikacije, marketing i prodaja, obrazovanje i ljudski resursi će govoriti eminentni predavači po pozivu, kao i predstavnici značajnih ICT kompanija iz zemlje i inostranstva. U dvodnevnom programu će biti održano više od pedeset prezentacija, panel diskusija i radionica.

Uživo i online
Novina koju uvodimo ove godine zbog situacije sa pandemijom jeste da će BIZIT biti održan u dva paralelna formata – uživo i online. Za online praćenje broj učesnika nije ograničen i za njih će biti organizovan interaktivni video prenos u realnom vremenu. Svi koji budu pratili preko ekrana moći će tokom prezentacija da postavljanju pitanja predavačima kroz chat servise i da učestvuju u nagradnoj igri, isto kao i publika uživo prisutna u Klubu poslanika.

Promena formata učestvovanja
Svi učesnici koji iskoriste mogućnost rane prijave za prisustvo uživo, mogu do 31. oktobra da promene format učestvovanja i umesto uživo izaberu online praćenje konferencije, uz povraćaj dela novca od uplate. Učesnici koji se u ranom periodu prijave za online praćenje mogu kasnije promeniti status i uzeti prisustvo uživo uz doplatu i pod uslovom da bude mesta u sali Kluba poslanika.
Vrata BIZIT konferencije su otvorena za sve zainteresovane posetioce iz Federacije Bosne i Hercegovine da se pridruže i budu učesnici najznačajnijeg poslovnog događaja u regionu. Vidimo se na BIZIT-u!

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *