Regija

Stasanet postao distributer kompanije Cathexis

Sredinom augusta firma Stasanet d.o.o. obavijestila je svoje partnere i poslovne prijatelje da je i zvanično postala dio distributerske mreže južnoafričke kompanije Cathexis.

Kako bi se javnost mogla bliže upoznati s novim brendom, Stasanet je objavio i veoma inspirativan projekat koji ističe primjenu Cathexisovih videorješenja u praksi kroz saradnju s kompanijom Hulamin iz Južne Afrike.

Hulamin, naime, uspješno koristi CathexisVision softver za upravljanje videozapisima (VMS), a saradnja prevazilazi klasične okvire sigurnosti, istražujući ključne oblasti kao što su zdravlje i sigurnost, kontrola pristupa, proizvodni procesi, detekcija požara i dima, zaštita lokacija i napredni alarmni sistemi protiv neovlaštenih ulaza. Ova uspješna saradnja sa Cathexisom izvanredan je primjer kako se tehnologija uspješno integriše u različite aspekte poslovanja kako bi se unaprijedila efikasnost i sigurnost. Ono što Hulamin ističe kao posebno važno jeste fokus na preventivne mjere i brzu reakciju na potencijalne rizike, čime su postigli znatno smanjenje mogućih šteta.

Cathexis se inače bavi razvojem i proizvodnjom softvera i elektronike specijalizirane za videoupravljački softver i AI rješenja i prisutan je na globalnom tržištu više od 25 godina. Sjedište kompanije je u Južnoj Africi, a urede imaju u Evropi i na Bliskom Istoku te distributere u Sjedinjenim Američkim Državama, Australiji i Africi. Kompanija kombinuje personalizirani pristup kupcima i reaguje na njihove potrebe pružajući izuzetnu podršku i proizvode koji izdržavaju test vremena.

Cathexis isporučuje prilagođena rješenja za niz tržišnih sektora u više od 65 zemalja, a jedna od njih od sada će biti i Srbija.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *