Konferencije Regija

Obuka za hotelijere i ostale ugostitelje: Kako sačuvati bezbjednost gostiju, zaposlenih i objekata?

Uoči ključnih mjeseci turističke sezone koja, osim masovnog priliva gostiju, podrazumijeva i organizaciju većih događaja, Asocijacija menadžera bezbjednosti je, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, organizuje stručne konsultacije iz oblasti zaštite lica i imovine, zaštite od požara, zaštite na radu i zaštite i spašavanja.

Obuka se održava u četvrtak, 29. juna u hotelu “Slovenska plaža” u Budvi.

To je prilika da se hotelijeri i ostali ugostitelji upoznaju sa svim propisima i konkretnim akcijama koje treba predzeti u cilju bezbjednosti gostiju i zaposlenih.

Skup će otvoriti generalni direktor Direktorata za bezbjednosno – nadzorne poslove MUP-a, Zoran Kujović i predsjednik Asocijacije, Dragan Radulović.

Konsultacije o zaštiti lica i imovine vodiće načelnik Direkcije za nadzor u oblasti zaštite lica i imovine i detektivske djelatnosti Veselin Rmuš i Milan Baltić iz Uprave policije.

O zaštiti od požara i o zaštiti na radu govoriće specijalista iz oblasti zaštite od požara i zaštite na radu, savjetnik za bezbjednost u transportu opasne robe, Miroslav Jaredić.

Predavanje o zaštiti i spašavanju održa će načelnik Direkcije za civilnu zaštitu i smanjenje rizika od katastrofa iz Direktorata za zaštitu i spašavanje, Ljuban Tmušić.

Ove konsultacije se održavaju u okviru ranije uspostavljene saradnje između Asocijacije i MUP-a, a sa ciljem integracije nauke i prakse u oblasti korporativne bezbjednost.

Asaocijacija će, prateći potrebe društva, nastaviti aktivnosti u pravcu kontinuiranog unapređenja sposobnosti upravljanja kompleksnim bezbjednosnim sistemima u javnom i privatnom sektoru.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *