Seminari

Teletek Electronics i a&s Adria održali webinar nazvan „Protivprovalni alarm kao rješenje“

Kompanija Teletek Electronics JSC je vodeći proizvođač protivprovalnih i protivpožarnih alarmnih sistema koji su predstavljeni kao noviteti u oblasti alarma i komunikacijske opreme. U centru pažnje događaja našli su se centrala Eclipse i komunikacijski moduli za GPRS i LAN.

Centrale Eclipse dio je savremene serije proizvoda koji rade zajedno sa jedinstvenim perifernim uređajima, modulima za nadogradnju, tipkovnicama, softverom i dr. Pri tom se koriste različiti tipovi programiranja: prema adresama i operacijama ili uz korištenje tekstualnih menija koji se granaju.

Tokom seminara predstavljen je novi softver za nadzor nazvan Guard View koji je razvila kompanija Teletek Electronics. Predstavljena je i nova verzija mobilne aplikacije MobileTTE koja se koristi za brz i neometan daljinski pristup i kontrolu protivprovalnih i bežičnih alarmnih sistema Eclipse i Bravo.

Na kraju seminara, brojni stručnjaci koji su prisustvovali ovom virtualnom skupu mogli su postaviti pitanja izlagačima i razgovarati o konkretnim slučajevima.

Publiku su činili stručnjaci iz vodećih regionalnih sigurnosnih kompanija i oni su obrađene teme ocijenili izuzetno zanimljivim i aktuelnim.

Sljedeći seminar je planiran za septembar i on će biti posvećen vatrodojavnim sistemima kompanije Teletek Electronics JSC.

Prijavite se na newsletter kompanije Teletek Electronics na www.teletek-electronics.com ili na a&s Adria newsletter i informišite se o predstojećim seminarima i obukama.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *