Svijet Zdravstvo

Termalno rješenje: Dahua podržava prevenciju i kontrolu epidemije

Globalna godina 2020. bit će posebna godina s izbijanjem koronavirusne bolesti 2019. (COVID-19) na globalnoj razini. Do danas je visoko zarazna bolest oduzela mnoge živote, posebno u Kini, Italiji, Južnoj Koreji, Japanu.

Dahua Technology, vodeći svjetski pružatelj usluga za video nadzor, rani je sudionik u prevenciji i kontroli epidemije. Dahua se pridružila globalnim naporima u borbi protiv virusa kako bi se umanjio utjecaj na čovječanstvo. Otkako je 24. siječnja poslala svoju prvu seriju termalnih kamera u najteže pogođeni Wuhan, Dahuino termalno rješenje postavljeno je na tisuće mjesta u Kini, uključujući aerodrome, trgovačke komplekse, banke i razne druge lokacije. Danas se to rješenje može pronaći na čak dva velika europska aerodrome, u Turskoj i u Poljskoj. Također rješenje možete pronaći i u turskom veleposlanstvu.

Dahua termalno rješenje za mjerenje temperature ljudskog tijela
Dahua termalno rješenje funkcionira tako da mjeri tjelesnu temperaturu na daljinu. Usporedite s tradicionalnim načinom mjerenja tjelesne temperature – toplomjerom na čelu, upotrebom Dahua termalnog rješenja značajno će se poboljšati brzina i točnost, a ujedno će se pomoći i smanjenju unakrsne infekcije bezkontaktnim mjerenjem. Za mjerenje temperature od 5000 ljudi, trebaće oko 4,2 sata pomoću toplomjera, jer će trebati najmanje 3 sekunde za mjerenje osobe. Međutim, potrebno je samo 30 minuta ako koristite Dahua termalno rješenje, koje mjeri 3 osobe u sekundi. Također se odlikuje velikom točnošću od ± 0,3 ℃.

“Termalno rješenje Dahua pomoglo nam je da otkrijemo nekoliko sumnjivih slučajeva u samo nekoliko sati rada, što izuzetno cijenimo”, komentirao je korisnik iz Hong Konga.

Dahua termalno rješenje nalazi se na prvoj liniji fronta i pomaže u sprječavanju i kontroli epidemije u zračnim lukama, željezničkim stanicama, bolnicama, školama i drugim mjestima širom svijeta. Zahvaljujući visokoj preciznosti, visokoj učinkovitosti, snažnoj prilagodljivosti i jednostavnom primjeni, Dahua termalno rješenje može se primijeniti na sve vrste ulaza i izlaza, kuhinje i vrtiće.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *