Konferencije Regija

Prijavite se za “The Next Generation of Technical SYScurity”

Bosanskohercegovački distributer naprednih IT rješenja SYS Company poziva sve zainteresovane da prisustvuju prezentaciji portfolija pet renomiranih sigurnosnih kompanija.

Prezentacija će se održati u srijedu, 22. juna, u SYS-ovom edukacijskom centru u Ul. Zmaja od Bosne 12c u Sarajevu, s početkom u 12:00 sati.

“The Next Generation of Technical SYScurity” je slogan s kojim SYS Company započinje s promocijom novog koncepta tehničke sigurnosti. Cilj je tržištu ponuditi napredna rješenja za tehničku zaštitu objekata i javnih površina, u saradnji s renomiranim proizvođačima savremenih rješenja i opreme.

Koncept obuhvata opremu za videonadzor, protivprovalu, vatrodojavu, opremu za pametne domove (upravljanje energijom i automatizaciju uređaja i procesa), pasivnu mrežnu opremu, kao i softverska rješenja, koja omogućavaju integraciju i centralizirano upravljanje svim sigurnosnim sistemima.

Prezentaciji će, pored domaćina, prisustvovati i predstavnici kompanija VIVOTEK, Hanwha Techwin, Genetec, RackSys i Ksenia Security, koji će gostima prezentovati svoje proizvode i rješenja, prednosti uz odnosu na konkurenciju te benefite za sistem-integratore.

U SYS Company edukacijskom centru bit će dostupan i demo izložbeni salon, gdje će se posjetioci moći upoznati s opremom novih partnera u distributivnom portfoliju.

Broj mjesta na prezentaciji je ograničen, a prijava obavezna.

 

OBAVEZNA PRIJAVA

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *