Konferencije Regija

Širom regije održan iDEA Open Days

Alarm automatika, regionalni lider industrije tehničke zaštite, ovog je proljeća tradicionalno prezentirala svoju iDEA Classic ponudu, ovaj put kroz potpuno novi koncept iDEA Open Days.

iDEA Classic konferencija koju već desetljećima širom regije održava ta kompanija u svrhu promocije iDEA Classic kataloga ove se godine transformira u nešto opušteniju formu dana otvorenih vrata. Kao i do sada, događaj je prvenstveno namijenjen predstavljanju cjelovite ponude veleprodajnog Classic segmenta mnogobrojnim partnerima koji su učestvovali u događajima širom regije.

Tokom maja i juna iDEA Open Days održani su u svim uredima Alarm automatike: u Zagrebu, Splitu, Ljubljani, Sarajevu, Podgorici, Beogradu, Bukureštu, Skoplju i Sofiji.

Posjetioci su imali priliku učestvovati u predstavljanju iDEA Classic kataloga 2022. i saznati najvažnije novitete u ponudi svjetski poznatih brendova u industriji tehničke zaštite. Uz to, predstavljena je i nova B2B platforma kompanije, što je popraćeno brojnim pogodnostima i specijalnim cijenama najpoznatijih sigurnosnih brendova.

Prva godina DVC loyalty programa

DVC je od nastanka 2003. godine postao sinonim za pouzdana i fleksibilna rješenja videonadzora. Iz tog razloga Alarm automatika je odlučila nagraditi navjernije kupce vlastitog brenda i u tu je svrhu u četiri države regije pokrenut DVC loyalty program. iDEA Open Days bili su tako idealna prilika da se uruče DVC loyalty pokloni. Neformalno druženje uz prigodne igre i ketering zaključilo je konferencije u 2022. godini te najavilo nastavak mnogih bliskih saradnji i još jednu odličnu poslovnu godinu.

Pogledajte fotografije sa iDEA Open Days:

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *