Svijet

Touchpoint kupio Morse Watchmans

Morse Watchmans će se pridružiti TouchPointovoj platformi za inteligentno upravljanje inventarom, koja razvija rješenja za sigurno, precizno i efikasno upravljanje zalihama i imovinom visoke vrijednosti na višestrukim tržištima.

Morse Watchmans pruža prilagođene, tehnološki napredne sisteme kontrole ključeva i upravljanja imovinom koji se integrišu s kontrolom pristupa i drugim sigurnosnim sistemima. Njegov vlasnički zaštićen softver, RFID tehnologija i inovativne hardverske konfiguracije pružaju kompanijama dokazane sigurnosne uređaje. Morse Watchmans opslužuje više sektora, uključujući sigurnost, ugostiteljstvo, obrazovanje, industriju zabave, upravljanje imovinom i podatkovne centre. Kao jedan od tržišnih lidera, stekli su reputaciju za kvalitet, inovativnost, korisničku uslugu i lojalnost.

“Drago nam je što ćemo Morse Watchmansovu tehnologiju, stručnost i rješenja pridodati našoj platformi za inteligentno upravljanje inventarom, jer ova proširena ponuda dodatno povećava našu sposobnost stvaranja vrijednosti za naše klijente i jača našu globalnu poziciju na rastućim tržištima sigurnosti i upravljanja imovinom”, rekao je Brian McNeill, predsjednik Upravnog odbora i izvršni direktor TouchPointa.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *