Sajmovi

Unaprijedite svoje sigurnosne strategije na sajmu IFSEC International

IFSEC International 2020 je najveći i najopsežniji događaj u Evropi posvećen globalnoj industriji integrisane sigurnosti. On povezuje preko 34 000 posjetilaca iz 113 zemalja sa više od 450 izlagača. Izlagači na sajmu predstavljaju neke od najinovativnijih proizvoda i rješenja na tržištu, a događaj uključuje i sveobuhvatan program seminara i prezentacija o novim zakonskim rješenjima, smjernicama i najboljoj praksi.

Posjetioci imaju pristup širokom spektru tehnologija poput kontrole pristupa, videonadzora, protivprovalnih alarma, rješenja za cyber sigurnost i zaštitu perimetra i integrisanih sigurnosnih proizvoda vodećih svjetskih proizvođača poput kompanija Assa Abloy, Dahua, Avigilon, Fencing Systems, IDIS i mnogih drugih izlagača iz sektora sigurnosti. Na štandovima možete praktično isprobati same proizvode i pratiti testiranja sistema zaštite perimetra unutar namjenskog prostora nazvanog LPCB Attack Testing Zone. Na ovaj način možete donijeti kvalitetnije odluke o nabavci odgovarajuće tehnologije.

Posjetioci imaju pristup opsežnom programu besplatnih seminara, prezentacija i izlaganja čiji je cilj da vam pomognu da proširite svoja znanja, unaprijedite karijeru, upoznate se sa zakonskim rješenjima i primijenite najbolje prakse. U prostoru Arene će vam se obratiti ključni izlagači i poslovni lideri u ovoj industriji. Oni će govoriti o preplitanju cyber i fizičke sigurnosti u posebno predviđenom prostoru nazvanom Converged Security Theatre. S revolucionarnim idejama u ovom sektoru možete se upoznati tokom segmenta posvećenog budućnosti sigurnosti koji sponzorira Tavcom.

Možete se upoznati sa ključnim i novim industrijskim rješenjima, trendovima i tehnologijama tako što ćete izdvojiti vrijeme za sastanke sa predstavnicima sigurnosnih udruženja i organizacija kao što su BSIA, NSI, Texecom i SIA. Osim toga, budućnost industrije će biti tema takmičenja nazvanog Inženjeri sutrašnjice tokom kojeg se mladi inženjeri uživo nadmeću u implementaciji instalacija.

Uz sva predstavljena rješenja i stručna znanja pod jednim krovom, sajam IFSEC International je postao neizbježna destinacija za poslovno umrežavanje i jačanje saradnje. Svake godine, ovaj događaj privlači instalatere, integratore, distributere, državne službenike, konsultante i krajnje korisnike iz cijele industrije. On za sve njih predstavlja savršenu priliku za širenje poslovne mreže i upoznavanje potencijalnih klijenata na direktnim sastancima, unutar posebnih zona za sklapanje poslovnih kontakata ili sajamskog prostora.

Mnogi od kontakata mogu se uspostaviti i tokom besplatnih zajednički organiziranih prezentacija. Ovi događaji vam nude priliku da učite od stručnjaka i unapređujete poslovanje u oblasti protivpožarne zaštite, zaštite na radu, upravljanja objektima, pametnih zgrada, kvaliteta radnog mjesta, forenzike, borbe protiv terorizma i interventnih usluga. Sve je dostupno potpuno besplatno uz vaš IFSEC International 2020 sajamski bedž.

Nabavite svoju besplatnu kartu odmah i iskoristite jedinstvenu priliku da učite od stručnjaka, razmjenjujete najbolje prakse i dodatno se osposobite za zaštitu ljudi i imovine od sigurnosnih izazova u predstojećoj deceniji.

Sajam IFSEC International se održava između 8. i 10. septembra 2020. godine u centru ExCeL London. Više informacija potražite na www.ifsec.events/international

Već danas nabavite svoju besplatnu kartu kako biste iskoristili ovu vrijednu priliku za učenje od stručnjaka, razmjenu najboljih praksi i poboljšanje vaše sposobnosti da zaštitite ljude i imovinu od sigurnosnih izazova u novoj deceniji.

IFSEC International održaće se od 8. i 10. septembra 2020. godine u Londonu na ExCeL-u. Za više detalja posetite www.ifsec.events/international

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *