Magazin

a&s Adria br. 171

Ponovo zajedno

Prošle su skoro dvije godine od početka pandemije COVID-a 19. Iako se u prvi mah činilo da će trajati unedogled, stvari ipak polako dolaze u normalu. Naučili smo da život mora ići dalje te da protok ljudi i robe mora biti nesmetan kako bi ekonomija ponovo postala stabilna po svim vertikalama.

I regionalna se industrija sigurnosti postepeno vraća na staro, a među vjesnicima oporavka je i prvo fizičko održavanje najvećeg izložbeno-konferencijskog događaja – Adria Security Summita powered by Intersec. Ovogodišnji Summit održat će se u BelExpo centru beogradskog hotela Holiday Inn, koji sa 3.500 m2 prostora pruža sav potreban ugođaj za organizaciju jednog ovakvog velikog i značajnog događaja. Kako ste do sada navikli, prostor za ovaj dvodnevni event nudi pet tehnički advekvatno opremljenih konferencijskih dvorana, u kojima će biti održano 20-ak seminara, prezentacija i radionica s više od 60 predavača iz cijeloga svijeta. U izložbenom dijelu učestvovat će i svoja rješenja predstaviti više od 75 regionalnih i međunarodnih kompanija. Summit nudi i mogućnost organiziranja b2b sastanaka, koji se mogu dogovoriti putem naše Connect2b platforme. Novina je da će ove godine stručni žiri sastavljen od eminentnih predstavnika sektora sigurnosti u regiji ponovo birati i nagraditi najbolje od dvanaest prijavljenih i prezentiranih projekata. Naravno, sve će to pratiti i maksimalno pridržavanje zdravstvenih mjera.

Bitno je još spomenuti da će tokom Summita u jednoj od dvorana BelExpo centra biti održana i edukacija najveće svjetske organizacije menadžera sigurnosti ASIS, namijenjena prvenstveno menadžerima korporativne sigurnosti i predstavnicima sigurnosnih agencija. Edukacija ima za cilj proširivanje znanja i usavršavanje u oblasti korporativne sigurnosti, a svi polaznici steći će i odgovarajući certifikat.

Na kraju vas pozivamo, ukoliko to još niste učinili, da se registrujete preko web-stranice Summita i ponovo nam se pridružite na najvećem i najznačajnijem skupu promotora sigurnosti u regiji!

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *