Objekti Softveri Stambena sigurnost Vertikalna tržišta

Bosch Building Integration sistem (BIS)

Bosch Building Integration System (BIS) softver verzije 4.2 sada nudi laku integraciju s Bosch Praesideo digitalnim sustavom javnoga obraćanja, glasovnog alarma i obavijesnim sustavom, kao i poboljšanu cyber sigurnost

Piše: Erika George, marketing, Bosch Security Systems

E-mail: erika.george@de.bosch.com

Bosch BIS 4.2, robusno rješenje za sistemski softver za vatrodojavu, protuprovalu, kontrolu pristupa i upravljanje videom sada se može lako integrirati s Bosch Praesideo sustavom, visokopouzdanim i podesivim sustavom javnog obraćanja, glasovnog alarma i obavijesnim sustavom, koji se koristi u više od 15.000 postrojenja širom svijeta. Pomoću Bosch BIS sučelja sa sveobuhvatnim zaslonom sigurnosni operateri na stadionima, industrijskim postrojenjima, aerodromima i drugdje mogu istovremeno puštati zasebne poruke ili pozadinsku muziku za odabrane zvučne zone. Unaprijed snimljene poruke mogu se također puštati automatski, a aktivira ih alarm ili neki događaj. U slučaju opasnosti, operateri mogu nadzirati povratne videoinformacije uživo, i istovremeno koristiti mikrofon i zvučnike kako bi pomogli ljudima da sigurno izađu iz objekta. Jedinstveni zaslon povećava učinkovitost operatera i omogućuje brže odgovore u slučaju opasnosti.

Olakšan posao upraviteljima

Povezivanje višestrukih Bosch Praesideo podsustava ili sustava javnog obraćanja drugih proizvođača u većim postrojenjima znatno je lakše i ekonomičnije ako se koristi OMNEO IP sučelje, a zahvaljujući visokokvalitetnom zvuku, minimalnoj odgodi i daljinskom upravljanju uređajima putem višestrukih kanala, uz upravljanje preko Bosch BIS 4.2 korisničkog sučelja, upravitelji sigurnosti će sada lakše obavljati posao. Sustav je posebno prikladan za izaslanstva ili poslovne primjene kao, npr., u vladinim uredima ili tvrtkama koje upravljaju podacima ili kritičnom infrastrukturom. BIS 4.2 također ide iznad sigurnosnih standarda kako bi poboljšao cyber zaštitu u sustavima kontrole pristupa i upravljanja alarmima. Novi OSDP (Open Supervised Device Protocol) v2 Secure Channel enkripcija za čitače i regulatore sada je spojena s enkripcijom klijentskih poslužitelja i čitača kartica kako bi se kreirala neprestana sigurnost podataka na svakom koraku procesa kontrole pristupa. Poboljšana kontrola korisničkih računa sprečava neovlašteni pristup, poboljšava zaštitu ne samo od vanjskih hakera već i protiv izrabljivanja prekršitelja koji djeluju iznutra.

OMNEO IP tehnologija

Korištenjem industrijskih i otvorenih javnih standarda OMNEO pruža buduću tehnologiju s najvišom razinom interoperabilnosti, fleksibilnosti, pouzdanosti i otpornosti. On se bazira na dvije ključne tehnologije – komponenti za prijenos medija Dante (od tvrtke Audinate) i OCA komponenti za kontrolu sustava (Open Control Architecture). OMNEO omogućuje sigurno postavljanje i kompetitivno niske troškove sustava zahvaljujući korištenju IT komponenti zajedno s nižim troškovima instalacije i održavanja.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *