Kontrola pristupa

CLIQ Go je odlično rješenje za mala preduzeća i bravare

CLIQ Go sistem bežične kontrole pristupa pomoću ključeva razvijen je kako bi malim i srednjim preduzećima (MSP) olakšao pristup vrhunskoj sigurnosti. Ova tehnologija uvodi i novi način saradnje između bravara i menadžera preduzeća na obostranu korist.

Ako osnujete malo i srednje preduzeće, vaš budžet vjerovatno neće moći pokriti sigurnosni odjel ili angažman menadžera objekata. Ipak, vaši problemi sa upravljanjem ključevima se ne razlikuju od onih s kojima se suočavaju multinacionalne kompanije.

CLIQ Go vam pomaže da upravljate bravama i pristupom s bilo koje lokacije, bilo da ste u pokretu, na cesti ili negdje u svijetu. CLIQ Go je sistem kontrole pristupa razvijen za mala i srednja preduzeća. Temelji se na cilindrima i katancima za bežično zaključavanje i programabilnim ključevima na baterije. Nakon kratke i ekonomične instalacije bez postavljanja kablova, poslovni direktor ili pomoćnik administratora mogu elektronskim putem upravljati bravama preko pametnog telefona, računara ili tableta.

CLIQ cilindri, katanci i ključevi odgovaraju većini standardnih tipova unutrašnjih i vanjskih vrata. CLIQ bravu napaja baterija unutar svakog programabilnog ključa, tako da ona može raditi bez napajanja preko glavne mreže.

Aplikacija CLIQ Go upravlja cijelim sistemom zaključavanja. Uz par klikova i pomjeranja slike možete izdati, opozvati ili izmijeniti dozvole za pristup za bilo koju bravu ili korisnika ključa. Ako je novom zaposleniku potreban pristup ulaznim vratima ili prostoriji sa serverima, vi možete izmijeniti ovlaštenja i proslijediti modifikovana prava pristupa sistemu, čak i ako ste izvan ureda.

Ako neko izgubi CLIQ ključ, možete ga odmah staviti na crnu listu i ovlastiti drugi korisnički ključ za sistemsko programiranje preko cilindra. Sa CLIQ Go sistemom, vaš telefon postaje vaš tim za sigurnost unutar moćnog pristupnog sistema.

Istovremeno, možete ući u partnerski odnos sa pouzdanim bravarom za još efikasnije i autonomno upravljanje sistemom.

Nova usluga za bravare

Za bravare koji žele ostati traženi na duže staze, CLIQ Go predstavlja pametan način za podršku klijentima iz sektora MSP. Zbog jednostavnosti postavljanja, klijent ne mora instalirati nikakav softver.

Jedinstveno mehaničko kodiranje za sve sisteme omogućava bravarima da zadrže ključeve i cilindre na stanju. Bravar jednostavno programira i podešava novi ključ za MSP pomoću softvera CLIQ Express. Na ovaj način, partnerstvo sa klijentima iz sektora MSP distributerima nudi dodatni izvor prihoda odnosno izdavanje, programiranje i isporuku novih ključeva na zahtjev. Budući da neka mala kompanija vjerojatno neće zapošljavati specijalističko osoblje, bravar postaje njen pouzdan sigurnosni partner.

CLIQ Go je dobitnik nagrade GIT u oblasti kontrole pristupa, protivprovalnih alarma i zaštite perimetra. Prilikom dodjele, žiri je naglasio njegovu sposobnost da ponudi „svakodnevno upravljanje kontrolom pristupa s bilo koje lokacije. Jedinstveno mehaničko kodiranje za sve sisteme omogućava bravarima da zadrže ključeve i cilindre na stanju i vrše programiranje i konfiguriranje na zahtjev“.

„Savršen je za instalatere i distributere koji svojim klijentima iz MSP sektora žele ponuditi brže i efikasnije usluge“, zaključio je žiri.

Preuzmite besplatan vodič i saznajte kako CLIQ Go može pomoći vašem poslovanju na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/cliq-go

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *