Kontrola pristupa

CLIQ Web Manager za personalizirano upravljanje kontrolom pristupa

Prilagodite način korištenja vlastite instalacije CLIQ sistema za kontrolu pristupa. CLIQ Web Manager olakšava programiranje, reprogramiranje ili revidiranje svakog CLIQ ključa, cilindra, katanca ili ažuriranja. Budući da je sučelje dostupno s bilo koje lokacije sa internet vezom, putem sigurne prijave preko https:// i, po potrebi, višefaktorne provjere identiteta, vi možete upravljati pristupom u bilo kojoj prilici i ma gdje se nalazili.

Intuitivni CLIQ Web Manager kompanije ASSA ABLOY povećava vašu efikasnost. Možete filtrirati pristup određenim bravama u skladu s precizno definisanim sigurnosnim potrebama vaše lokacije i korisnika. Za bilo koji CLIQ sistem, vi možete kreirati pojedinačne rasporede za korisnike ključeva, individualna vrata ili evidencije. U samo nekoliko klikova, CLIQ ključ ili sistem mogu tražiti od korisnika da potvrđuju korištene ključeve, što dodatno štiti proces odobravanja vremenski ograničenog pristupa za izvođače radova ili posjetitelje.

Web Manager nudi isti nivo korisniku prilagođene efikasnosti i kada upravljate CLIQ elektromehaničkim bravama ili elektronskim bravama eCLIQ. On omogućava kreiranje sučelja između CLIQ Connect ključeva i CLIQ Connect aplikacije sa Bluetoothom. To se radi za potrebe sigurnog daljinskog ažuriranja ključeva za mobilne radnike i izvođače radova, uz dodatnu opcionalnu zaštitu u vidu PIN-a.

CLIQ Web Manager nudi fleksibilnost integracije sa postojećim sistemom kontrolom pristupa i drugim korisničkim softverom. Njegova arhitektura podržava više administratora ili lokacija u različitim vremenskim zonama, a u skladu sa vašim potrebama. Radni procesi se na taj način lakše odvijaju.

Web Manager vam daje i mogućnost administriranja pristupa u samostalnom IT okruženju, kao i funkcionalnost bez lokalne instalacije softvera. Za to su zaslužna dva različita rješenja za CLIQ softver kao uslugu.

Upravljanje pristupom bez stresa: CLIQ softver kao usluga

Za najviši nivo sigurnosti i skalabilnosti pristupa, CLIQ Web Manager dolazi u paketu sa opcijom softvera kao usluge (SaaS). Ako se odlučite za CLIQ SaaS, vi možete odabrati zajedničko SaaS rješenje ili namjenski SaaS sa hostingom koji je rezerviran samo za vas. Možete odabrati i režim održavanja koji najviše odgovara vašim poslovnim potrebama.

Obje SaaS opcije hostuje kompanija ASSA ABLOY. Ona kompanijama štedi troškove nadogradnje serverskog kapaciteta ili zapošljavanja namjenskog IT osoblja za upravljanje softverom za pristup. Planiranje budžeta za sigurnosnu infrastrukturu na taj način postaje znatno lakše.

Sa CLIQ SaaS uslugom, vaši podaci imaju koristi od potpune redundancije, tako da bez stresa možete ispuniti regulatorne i zakonske zahtjeve. ASSA ABLOY nudi i cjelodnevnu podršku, održavanje i izvještavanje o incidentima u okviru standardnih ugovora o nivou usluge koji uključuju i do 99,5% pokrivenosti.
Uz SaaS rješenje, CLIQ softver vaše kompanije se trajno i automatski ažurira, što je veliki plus za vašu cyber sigurnost. CLIQ SaaS i CLIQ Web Manager vam štede vrijeme i novac i oslobađaju vas stresa. Saznajte više o upravljanju kontrolom pristupa pomoću CLIQ Web Managera i preuzmite ovaj besplatan vodič.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *