Kontrola pristupa

Jednostavna i elegantna PIN brava vas štiti od lopova

Ne morate više koristiti ključeve i kartice. Ako želite kvalitetnu zaštitu za privatna vrata u javnim prostorima, više vam ne treba glomazna oprema. Kako bi natjerali lopove da drže svoje ruke podalje od vaših stvari, na raspolaganju vam je Code Handle elektronska kvaka sa četverocifrenim PIN kodom. Ona se zaključava bez potrebe za žicama, skupim hardverom i softverom, mehaničkim ključevima ili radovima na postojećim vratima.

PIN kodovi otključavaju toliko funkcija u našem svakodnevnom životu, u rasponu od pametnog telefona do bankovnog računa na internetu. Sada ih možete koristiti i za otključavanje sigurnosnih vrata.

Code Handle je elegantna kvaka sa integrisanom elektronskom PIN tipkovnicom. Kada na vrata postavite Code Handle, pobrinuli ste se da kroz njih mogu proći isključivo ovlaštena lica. Bez četvorocifrenog koda, kvaka ostaje zaključana, a vrata zatvorena.

„Code Handle je jedinstven u odnosu na uobičajene brave sa zaključavanjem pomoću koda: kod njega su funkcija koda i baterija ugrađeni u samu kvaku, tako da ne morate vršiti bilo kakve modifikacije postojećih vrata“, objašnjava Lars Angelin, menadžer poslovnog razvoja za Code Handle u ASSA ABLOY EMEA.

Jednostavnost forme i funkcije

Za tako jednostavan uređaj, Code Handle kvaka nudi mnoštvo pametnih funkcija koje su integrisane u njen elegantni dizajn i neupadljiv profil. Kad zatvorite vrata za sobom, Code Handle se zaključava, tako da ne morate imati slobodne ruke. Iznutra se kvaka može slobodno otvoriti. Ona posjeduje i akreditaciju za protupožarni EN 1363 standard.

Code Handle je jednostavan za postavljanje i naknadnu ugradnju. Sve što vam je potrebno za jednostavan i efikasan sigurnosni sistem dobijate u samoj kutiji. Dva vijka su dovoljna da se Code Handle postavi na gotovo sva unutrašnja vratima, sa lijevim ili desnim otvaranjem. Nema potrebe za kablovima, napajanjem ili skupim instalaterskim radovima.

Code Handle radi u kombinaciji sa standardnim hardverom za zaključavanje. Možete zadržati svoj postojeći cilindar ili mehanizam za zaključavanje i samo promijeniti ručicu. Dvije standardne baterije (CR2) se postavljaju u kvaku i obično traju 30 000 ciklusa zaključavanja/otključavanja prije potrebe za zamjenom.

Code Handle je atraktivan proizvod sa elegantnim i savremenim dizajnom. Kvaka je izrađena od brušenog nehrđajućeg čelika i satenskog hroma. Više nema ružnih mehaničkih sistema zajključavanja sa pratećim dugmadima i tipkovnicama koji kvare izgled vaše kancelarije.

Gdje postaviti Code Handle?

Code Handle je pravo rješenje za osjetljiva sigurnosna vrata na različitim lokacijama. U bibliotekama, na aerodromima i željezničkim stanicama, u teretanama, školama, salonima automobila, restoranima i kancelarijama, Code Handle PIN brava će štititi vaše privatne prostorije od očiju javnosti.

U poslovnim arhivama, skladištima, toaletima za kupce, kancelarijama i ostavama za lijekove, Code Handle će odvratiti sve potencijalne uljeze i držati vašu imovinu na sigurnom.

Više informacija o Code Handle tehnologiji potražite na
https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *