Kontrola pristupa

Transformacija sigurnosti vrata za 26 sekundi? Moguće je.

Dokaz je tu: nova digitalna PIN brava Code Handle može se postaviti na standardna unutrašnja vrata za manje od pola minute. U ovom kratkom vremenskom periodu, sigurnost privatnih ureda, skladišta, toaleta za osoblje, prodavnica opreme, ambulanti, kućnih ureda, zbornica i drugih prostorija može može se značajno unaprijediti bez žica, ključeva i potrebe za sistemom kontrole pristupa.

Code Handle je kvaka za zaključavanje s ugrađenom digitalnom PIN tipkovnicom. Ona dodaje elektronsku sigurnost bez ključa na gotovo sva unutrašnja vrata.

Kvaka na baterije dizajnirana je za brzu i jednostavnu instalaciju koju može obaviti svako jer za nju nije potrebna stručna obuka. No, koliko je instalacija zapravo brza? Kompanija ASSA ABLOY Opening Solutions organizirala je takmičenje kako bi to saznala. Bravari, instalateri i stručnjaci za pristup iz cijele EMEA regije pozvani su da dostave svoje snimke obavljanja instalacije uz hashtag #ReadySetCode.

Pobjednički uradak je dostavio Jiri Van Hoyweghen iz Belgije. On je obavio čitavu instalaciju Code Handle kvake za samo 26 sekundi. Pogledajte video.

Brza instalacija za nadogradnju sigurnosnih vrata bez ključeva

Instalacija nove Code Handle kvake je jednostavna i odvija se bez žica, specijalnog alata i bušenja. Dva vijka će pričvrstiti kvaku na gotovo svaka unutrašnja vrata debljine do 80 mm.

Code Handle kvaka može zaštititi svaka unutrašnja vrata u prometnom prostoru na suptilan i jednostavan način. Kvaka je tanka i atraktivna, a njena površina od brušenog čelika i hroma izgleda jako moderno. Kontrola ulazaka bez ključa pomoću devet različitih korisničkih PIN-ova (4 do 6 cifri) služi za zaštitu vrata bez nepotrebnog opterećenja upravljanjem ključevima.

“Glavna prednost za nas je to što korisnici mogu ući u ured bez ključeva, jer kvaka pruža dovoljno sigurnosti za naše potrebe”, kaže izvršni direktor kompanije Augusta 29, Miguel Ángel Villota Mocho. Ova firma iz Barselone zaključava svoje iznajmljene uredske prostore i sale za sastanke pomoću 40 Code Handle kvaka.

Korisnici unose PIN kod na tipkovnici kvake i vrata unajmljenog radnog prostora se odmah otključavaju. Opcionalna funkcija automatskog zaključavanja dodatno jača sigurnost u uredu. Kada se vrata zatvore, Code Handle ih automatski zaključava. Kvaka se takođe automatski blokira ako uljez pet puta unese pogrešan PIN kod.

Code Handle nudi značajnu nadogradnju sigurnosti vrata u roku od samo 26 sekundi ili više.

Saznajte više o Code Handle tehnologiji na https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *