Kontrola pristupa

Code Handle kao idealno rješenje za zaključavanje u poznatoj dizajnerskoj agenciji

Agencija Thirst je jedno od 5,7 miliona malih i srednjih preduzeća u Velikoj Britaniji. Ona pruža sveobuhvatne digitalne marketinške usluge nekim od najpopularnijih svjetskih brendova. Uprava je prepoznala dva tipa vrata u sjedištu agencije u Velikoj Britaniji, za koja im je zatrebalo jednostavno i jeftino sigurnosno rješenje. Osoblje i posjetitelji dolaze i odlaze tokom cijelog dana, ali nema potrebe da svi oni imaju pristup serverskoj sobi ili sali za sastanke unutar agencije.

Code Handle elektronske brave sa integrisanim PIN tastaturama sada štite važna vrata službenih prostorija unutar objekta. Samo viši menadžeri i ovlašteno osoblje mogu slobodno pristupiti IT prostoriji unutar agencije. Ova elegantna kvaka sa PIN zaštitom štiti i glavnu prostoriju za sastanke. Osoblje može brzo zaključavati i otključavati sobe a da, pri tom, niko ne mora voditi evidenciju o mehaničkim ključevima. Na taj način se štedi i na vremenu.

Code Handle tehnologija je isprobana i testirana u poslovnim objektima širom Evrope. Ona vratima dodaje funkciju elektronskog zaključavanja, bez potrebe za postavljanjem kablova ili kompleksnim sistemima kontrole pristupa. Administrativnim menadžerima agencije dovoljan je jedan glavni kod za upravljanje svakom kvakom. Ovlaštenom osoblju se izdaje do devet različitih PIN kombinacija. Ako zaposlenik napusti kompaniju, lako je izbrisati njegov PIN bez skidanja brave. Nezgodno vođenje evidencije o ključevima danas je stvar prošlosti.

Code Handle je diskretno rješenje koje se lako instalira i drastično podiže nivo sigurnosti na ključnim vratima unutar kancelarija.

Jednostavna nadogradnja, minimalno održavanje
Postavljanje novih Code Handle brava u prostorije agencije bio je prelak zadatak. Zamijenjene su postojeće kvake, pri čemu je Code Handle pričvršćen sa dva vijka. Vrata su sada zaštićena elektronskim PIN-om, bez estetski neprihvatljivih mehaničkih dijelova brave koji bi pokvarili savremeni enterijer prostora agencije. Nije bilo potrebe ni za angažmanom skupih izvođača radova ili instalatera.

„Otkrili smo da je Code Handle jednostavan za instaliranje i da predstavlja savršeno rješenje za ograničavanje pristupa privatnim prostorijama isključivo na zaposlenike kojim je on potreban“, kaže Nigel Cattermull, generalni direktor kompanije Thirst.

Održavanje dvije nove digitalne PIN brave svedeno je na minimum. Tu su dva standardna utora za baterije unutar svake kvake, a baterije obično traju i do 30000 ciklusa zaključavanja i otključavanja prije nego što im zatreba zamjena.

Radi dodatne sigurnosti, Code Handle posjeduje i funkciju automatskog zaključavanja. Niko u agenciji ne mora brinuti da li je neko zaboravio zaključati prostoriju sa serverima. Code Handle nikad ne zaboravlja.

Saznajte kako Code Handle može zaštititi vaše prostorije pomoću atraktivnih video sadržaja https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *