Kontrola pristupa

Da li su stvari u vašem uredu zaštićene? Probajte ekonomično rješenje u vidu Code Handle brave

Ne trebaju svi imati slobodan pristup najosjetljivijim uredima na vašem radnom mjestu. Trebali biste moći bez brige otići na kafu i ne razmišljati može li vam neko ukrasti laptop ili torbicu koju ste ostavili. Digitalna brava s PIN-om Code Handle dizajnirana je zaštitu sigurnosti i privatnosti vaših stvari.

Code Handle je kvaka za zaključavanje s ugrađenom digitalnom PIN tipkovnicom. Pruža vam mir zbog zaštite ureda bez pratećih troškova i gnjavaže oko instaliranja sistema za kontrolu pristupa ili praćenje ključeva.

Code Handle nudi i atraktivan dizajn: višestruko nagrađivana rješenja kompanije ASSA ABLOY u segmentu dizajna kvaka pomogla su u kreiranju uređaja za zaključavanje koji je tanak, gladak i atraktivan. Njegov brušeni čelični i kromirani eksterijer nudi izgled elegantne kvake na vratima i upotpunjava unutrašnjost gotovo svake poslovne zgrade.

Instaliranje nove Code Handle brave je jednostavno i ne uključuje primjenu kablova, posebnog alata ili bušenja. Dva vijka mogu pričvrstiti kvaku za gotovo sva unutrašnja vrata debljine do 80 mm. Možete čak i zadržati svoj postojeći cilindar na vratima. Ako imate sistem kontrole pristupa ili alarma koji štiti glavni ulaz, Code Handle radi uporedo s njima bez potrebe za softverom za integraciju ili postavljanjem kablova.

Dva standardna utora za baterije unutar kvake obično traju i do 30 000 ciklusa zaključavanja i otključavanja. Vizualni indikator pokazuje kada je vrijeme da ih zamijenite. Code Handle je testiran za najmanje 100 000 ciklusa upotrebe, a podržava i protivpožarni standard EN 1363. Uvijek će vam omogućiti jednostavan izlazak iz prostorije bez korištenja koda.

Jednako lako je pripremiti novi Code Handle za upotrebu. Prilikom ugradnje, unosite glavni kôd nakon čega možete podesiti do 9 različitih korisničkih PIN-ova u rasponu od 4 do 6 cifara. To je idealno rješenje za situacije u kojim u uredu imate asistenta kojem je potreban redovan pristup vašoj privatnoj prostoriji.

Korisnici unose svoj PIN kod na tipkovnici ručke i otključavaju vrata. Zatvorite vrata kada napustite ured i Code Handle će se zaključati automatski. Predmeti koje ste ostavili na stolu su sada sigurni i vi možete na miru možete uživati u svojoj jutarnjoj kafi.

Za više informacije o Code Handle bravi, posjetite https://campaigns.assaabloyopeningsolutions.eu/codehandle

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *