Svijet

Milestone pokrenuo dokumentacijski portal

Milestone Systems predstavio je internetski dokumentacijski portal čija je namjena da preprodavači, instalateri, administratori, operateri i kupci imaju pristup tehničkim priručnicima i vodičima.

Dokumenti za Xprotect softver za upravljanje videom i Husky mrežne videosnimače sada su dostupni u online formatu, koji se lako može pretraživati na jednom portalu.

“Milestoneov dokumentacijski portal prvi je korak ka prikupljanju dokumentacije na jednom mjestu na internetu. Naš tim posvećen je stalnom razvoju portala i povećanju jednostavnosti pristupa sadržaju”, rekao je Jesper Just Jensen, potpredsjednik razvoja proizvoda u Milestone Systemsu.

Korisnici sada mogu pretraživati proizvod ili određenu temu u svim priručnicima i vodičima, a ne kao ranije priručnik po priručnik u potrazi za pravim odgovorom, a i dalje mogu preuzeti priručnike o proizvodima u PDF-u kako bi razvili ili administrirali Xprotect rješenja.

Kada se Xprotect VMS poveže na internet, verzija R1 za 2020. jednostavno će se povezati na dokumentacijski portal kada korisnik pritisne F1 za pomoć. Portal se može otvoriti na svim uređajima, a digitalizacija sadržaja korisnicima omogućava lakšu pretragu za informacijama koristeći prilagođeni pretraživač.

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *