Fizička zaštita Regija

Fizičko obezbjeđenje banaka – Sector Security

Sector Security je najveća domaća kompanija iz oblasti fizičko – tehničke zaštite i bezbjednosti u Bosni i Hercegovini. Sa 1 400 zaposlenih u 17 poslovnih jedinica već 21 godina predstavlja nezaobilaznog partnera u industriji bezbjednosti.

Vrhunska oprema, obučenost i pripravnost 24/7 dežurnog operativnog centra omogućava da se korisnici usluga na miru i bezbjedno posvete svojim obavezama i poslu. Kompanija Sector Security nudi širok spektar usluga u kategoriji fizičkog obezbjeđenja među kojima je i fizičko obezbjeđenje banaka.

Služba fizičkog obezbjeđenja može se kombinovati sa drugim sistemima zaštite koji uključuju alarmne sisteme, video-nadzor, zaštitne barijere, brave, kontrole pristupa, topove magle i mnoge druge oblike zaštite. U okviru kompanije Sector Security organizuju se redovne obuke radnika fizičkih obezbjeđenja uz postavljanje visokih bezbjednosnih standarda i poslovne etike te u skladu sa tim Sector Security broji preko 1.100 obučenih i sertifikovanih radnika fizičkog obezbjeđenja/čuvara.

Pored navedenih, Sector Security pruža sledeće usluge bankama:
– Pratnja i transport novca i drugih vrijednosti – usluga transporta vrijednosnih pošiljki na nivou cjelokupne teritorije Bosne i Hercegovine predstavlja uslugu koja se realizuje sa iskusnim, posebno obučenim radnicima u transportu vrijednosti i savremenim blindiranim vozilima. Sector Security vrši transport vrijednosnih pošiljki posebno dizajniranim koferima sa elektro-hemijskom zaštitom koji su sertifikovani po najvišim standardima čime su vrijednosti klijenata višestruko obezbijeđene.

– Punjenje bankomata – prilikom kojoe radnici kompanije mogu samostalo izvršiti punjenje izdvojenih bankomata na bilo kojoj lokaciji, bez potrebe za prisustvom radnika banke što značajno olakšava rad klijentu i stvara uštede sa tog aspeksa, a samim tim se punjenje može realizovati sa još manjim rizikom jer prilikom navedenog posla ne učestvuju radnici banke.

– Uslugu prikupljanja i prenosa pazara – je uslugu za klijente prilikom koje obučeni radnici vrše prenos vrijednosti iz maloprodajnih objekata te ih predaju u poslovne banke i dnevno-noćne trezore (u zavisnosti da li je dogovoren dnevni ili večernji termin), a prenos se vrši u koferima sa elektro-hemijskom zaštitom gdje je novac obezbijeđen.

– Obezbjeđenje transporta – predstavlja uslugu prilikom koje radnici kompanije Sector Security vrše obezbijeđene transporta u svojstvu vozila pratnje (npr. službenim vozilima kompanije vrši se praćenje kamiona sa cigaretama i sl.).

Zbog povećanja obima posla i održavanja kvaliteta usluga transporta kompanija Sector Security obogatila je svoj vozni park sa 15 novih blindiranih vozila. Riječ je o vozilima sa nivoom zaštite B4+/B4, koja su posebno opremljena za transport vrijednostnih pošiljki, a koja su potpuno opremljena GPS satelitskim sistemom za praćenje vozila, komunikacijskim sredstvima, video-nadzorom i alarmnim sistemom povezanim 24 časa sa dežurnim operativnim centrom.

Investicija u proširenje voznog parka koja iznosi preko million konvertibilnih maraka je samo jedna u nizu planiranih investicija kojim kompanija želi da kvalitet svojih usluga podigne na najveći nivo i opravda ukazano povjerenje svojih klijenata.

Profesionalizam i iskustvo su velike prednosti kompanije Sector Security koja je u stanju da pruži najcjelovitija i najnaprednija rješenja iz oblasti fizičke bezbjednosti za veoma zahtjevne potrebe klijenata. Banke koje su sigurnost svog poslovanja na teritoriji Bosne i Hercegovine povjerile kompaniji Sector Security su: Nova Banka, Raiffeisen banka, Sberbanka, UniCredit Banka, MF Banka, Komercijalna banka, NLB Banka, KIB Banka, Naša Banka, ASA Banka, Centralna Banka Bosne i Hercegovine, Ziraat Banka, ProCredit Banka i Sparkasse banka.

BEZBJEDNOST, kao prioritet, uz kompaniju Sector Security, dobija novu dimenziju jer NJIMA VJERUJU.

 

Related Posts

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *